Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

AMD Catalyst 11.11c Performance drivers konečně zvládají CrossFireX nejen ve Skyrim

AMD Catalyst Software trailer
Včera vyšly v pořadí čtvrté listopadové Catalysty pro tento rok (i když včera už by je šlo brát za prosincové, ale mají stále číslování 11.11, nyní konkrétně 11.11c)…

Jak již bylo zmíněno, hlavní devizou verze 11.11c je podpora a korektní fungování CrossFireX v Elder Scrolls: Skyrim s Radeony HD řady 5000 a 6000 (toto se týká také her Assassin’s Creed: Revelations a Rage). Ve Skyrimu s Catalysty 11.11c můžete také zaznamenat zvýšení výkonu s jednou grafikou o 2 až 7 % a nemělo by docházet na Radeonech HD 6970 k rozpadání obrazu při zapnutém multi-sample antialiasingu.

Ve hře Batman Arkham City se můžete v DirectX 11 režimu dočkat blíže neupřesněného zlepšení výkonu v konfiguracích s jednou grafikou. Ve hře Rage byla kromě rozchození CrossFireX opravena řada problémů a opravy rozpadání obrazu při pohledu z určitých úhlů se dočkal i Battlefield 3.

Kompletní seznam změn a odkazy ke stažení najdete u AMD.

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku AMD Catalyst 11.11c Performance drivers konečně zvládají CrossFireX nejen ve Skyrim

Žádné komentáře.