Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Android GSM alarm EVOLVE Sonix

PR článek
Evolve Sonix Android
EVOLVE představuje další službu zdarma pro své zákazníky. Po zavedení Bezstarostného servisu na odolné mobilní telefony přichází s aplikací pro pohodlné vzdálené řízení a nastavování GSM alarmu EVOLVE Sonix pomocí aplikace pro operační systém Android, kterou můžete zdarma získat v Android marketu.

Kompaktní bezdrátový zabezpečovací GSM alarm EVOLVE Sonix je ideální volbou pro zabezpečení bytu, kanceláře, garáže, dílny, domu, chaty nebo obchodu. Montáž našeho alarmu zvládne každý, není nutné platit za instalaci specializované firmě. Bezdrátová technologie nevyžaduje žádné vrtání a tahání drátů, pouze umístěte bezdrátová čidla v objektu nebo mimo něj až do vzdálenosti 80 metrů. V případě narušení monitorovaného objektu bude tato událost signalizována SMS zprávou až na 5 přednastavených čísel a také hlasovým voláním. Obsluha alarmu je snadná, stačí jej aktivovat/deaktivovat dálkovým ovladačem - klíčenkou, podobně jako u centrálního zamykání automobilu. Android aplikace EVOLVE Sonix přináší zákazníkům možnost pohodlně obsluhovat a nastavovat svůj GSM alarm Sonix pomocí řídících SMS zpráv s přehledného rozhraní. To je dostupné v pěti jazycích: česky, slovensky, polsky, maďarsky a anglicky. Pomocí chytrého telefonu s OS Android si tak můžete nastavit nejrůznější parametry systému a alarm rovněž jednoduše aktivovat a deaktivovat. Tato aplikace pro Android je pouze doplňkem, hlavním ovládacím prvkem zůstává dálkový ovladač, který je součástí balení alarmu.

Evolve Sonix Android - plánek

Ovládání aplikace je velmi jednoduché, všemi funkcemi vás provede připojený přehledný elektronický manuál v češtině, slovenštině, polštině, maďarštině a angličtině.

Evolve Sonix Android Evolve Sonix Android Evolve Sonix Android
Evolve Sonix Android Evolve Sonix Android Evolve Sonix Android

A kde můžete tuto skvělou aplikaci získat? Zdarma v Android marketu. Vyhledejte si klíčová slova EVOLVE Sonix.

Evolve Sonix Android

Videorecenzi Android GSM alarmu EVOLVE Sonix naleznete na sonix.evolve.cz.

O značce EVOLVE

Vítejte ve světě špičkových technologií a designu za příjemnou cenu. Tento komfort má jméno EVOLVE a je pro vás k dispozici na mnoha trzích Evropy. EVOLVE ve svých výrobcích nabízí nejnovější technologie jako samozřejmost, nikoliv jako bonus za velký příplatek. Podpora výrobků EVOLVE nekončí jejich prodejem zákazníkovi, ale vylepšovány jsou rovněž již prodané modely. Díky aktualizaci firmware lze do nich získat zdarma nové funkce. EVOLVE přináší na trh rovněž řadu specializovaných technologií usnadňujících používání produktů nebo přinášejících rozšířené funkce, jako je například VirtualChannel nebo iConnect. Zakoupením produktu EVOLVE získá zákazník kvalitní výrobek s atraktivním designem, s množstvím funkcí a maximální technologickou výbavou, která bývá u jiných značek za příplatek. Získá maximální českou lokalizaci, záruku, technickou podporu v českém jazyce a garanci pozáručního servisu. Bližší informace získáte na www.evolve.cz.

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Android GSM alarm EVOLVE Sonix

Žádné komentáře.