Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezstarostný servis EVOLVE: Rychlé servisní služby bez starostí a bez nákladů!

PR článek
Evolve logo
EVOLVE představuje novou službu pro zákazníky i prodejce - bezstarostný servis. Služba nabízí bezplatné a rychlé vyřízení záručních reklamací bez nutnosti kamkoliv chodit.

Bezstarostný servisBezstarostný servis pro odolné mobilní telefony EVOLVE je novinkou dostupnou pro koncové uživatele i pro prodejce.  Bezstarostný servis šetří váš čas i vaše peníze. Reklamace jsou díky přímému kontaktu na servis EVOLVE vyřízeny rychleji a zákazník nemusí nikam cestovat. Kurýr si zásilku s telefonem vyzvedne na vámi určeném místě a doručí ji po opravě na vámi určenou adresu kdekoliv v ČR. Kontakt na bezstarostný servis je prostřednictvím e-mailu bezstarostny.serviszavináčevolve.cz nebo telefonu 599 520 733. Možnost bezstarostného servisu platí výhradně pro odolné mobilní telefony EVOLVE, a to pouze na území České republiky a pro odolné mobily EVOLVE prodané v ČR. Tato služba včetně přepravy je pro zákazníky i prodejce zcela zdarma.

O značce EVOLVE

Vítejte ve světě špičkových technologií a designu za příjemnou cenu. Tento komfort má jméno EVOLVE a je pro vás k dispozici na mnoha trzích Evropy. EVOLVE ve svých výrobcích nabízí nejnovější technologie jako samozřejmost, nikoliv jako bonus za velký příplatek. Podpora výrobků EVOLVE nekončí jejich prodejem zákazníkovi, ale vylepšovány jsou rovněž již prodané modely. Díky aktualizaci firmware lze do nich získat zdarma nové funkce. EVOLVE přináší na trh rovněž řadu specializovaných technologií usnadňujících používání produktů nebo přinášejících rozšířené funkce, jako je například VirtualChannel nebo iConnect. Zakoupením produktu EVOLVE získá zákazník kvalitní výrobek s atraktivním designem, s množstvím funkcí a maximální technologickou výbavou, která bývá u jiných značek za příplatek. Získá maximální českou lokalizaci, záruku, technickou podporu v českém jazyce a garanci pozáručního servisu. Bližší informace získáte na www.evolve.cz.

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Bezstarostný servis EVOLVE: Rychlé servisní služby bez starostí a bez nákladů!

Žádné komentáře.