Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

EVOLVE Phantom je první telefon na světě, který po pádu do vody plave na hladině!

PR článek
Evolve logo
Ostrava, 19. dubna 2011 – Portfolio odolných telefonů EVOLVE dále roste. Po průkopnickém Survivoru a bezkonkurenčním Predatoru nyní přichází překvapivý Phantom, první plovoucí odolný mobil na světě, ideální společník do přírody nebo na cesty při zachování příznivé ceny.

Evolve PhantomZnačka EVOLVE rozšiřuje portfolio odolných telefonů o další model a opět unikátní. Přichází první plovoucí telefon na světě odolný proti pádu, a to až z výšky 1,6 metru. Již se nemusíte obávat, že vám telefon spadne do vody a půjde ke dnu. EVOLVE Phantom po pádu do vody jednoduše vylovíte, protože zůstane plavat na hladině. Navíc je vodotěsný, takže můžete ihned bez obav dál telefonovat. Díky certifikaci IP57 odolává nejen vodě, ale i prachu a špíně. Je tedy ideálním společníkem rybářů, sportovců, vodáků nebo i dětí.

Telefon podporuje, mimo jiné, Bluetooth, FM rádio, je vybaven svítilnou a jeho telefonní seznam má kapacitu 500 kontaktů. Hmotnost telefonu je pouhých 86 gramů včetně baterie a jeho rozměry jsou 111 × 49 × 20 mm.

Doporučená koncová cena je 2 490 Kč s DPH. Další podrobnosti naleznete na www.evolve.cz.

O značce EVOLVE

Vítejte ve světě špičkových technologií a designu za příjemnou cenu. Tento komfort má jméno EVOLVE a je pro vás k dispozici na trzích celé střední Evropy. EVOLVE ve svých výrobcích nabízí nejnovější technologie jako samozřejmost, nikoliv jako bonus za velký příplatek. Podpora výrobků EVOLVE nekončí jejich prodejem zákazníkovi, ale vylepšovány jsou rovněž již prodané modely. Díky aktualizaci firmware lze do nich získat zdarma nové funkce. EVOLVE přináší na trh rovněž řadu specializovaných technologií usnadňujících používání produktů nebo přinášejících rozšířené funkce, jako je například VirtualChannel nebo iConnect. Zakoupením produktu EVOLVE získá zákazník kvalitní výrobek s atraktivním designem, s množstvím funkcí a maximální technologickou výbavou, která bývá u jiných značek za příplatek. Získá maximální českou lokalizaci, záruku, technickou podporu v českém jazyce a garanci pozáručního servisu.

Tagy: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku EVOLVE Phantom je první telefon na světě, který po pádu do vody plave na hladině!

Žádné komentáře.