Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Server Deep in IT změnil majitele

Deep in IT - znak d
Společnost CD-R server s.r.o. provozující odborně zaměřený internetový magazín Deep in IT (www.diit.cz) změnila na konci roku 2010 majitele.

Rok po transformaci webu www.cdr.cz na modernější Deep in IT (www.diit.cz) oznamuje společnost CD-R server s.r.o. změnu majitele. Po více než 10 letech opouští společnost dosavadní majitel a redaktor Martin Bartoň, novým spolumajitelem se stává Martin Bruoth, majitel společnosti Aira GROUP.

S novým majitelem získává společnost CD-R server s.r.o. silnější technické, administrativní i obchodní zázemí. Web Deep in IT nadále pokračuje v každodenním zpravodajství z IT světa a příbuzných oborů, popularizaci technologií a objevů s IT souvisejících a vydáváním recenzí produktů na trh uváděných i již uvedených.

Stálá základna redakce nadále sestává z Davida Ježka a Václava Vaška, kteří jsou s CD-R serverem spjati již více než 5 let (David Ježek zůstává ve funkci šéfredaktora a Václav Vašek jeho zástupce). Chod redakce, styl psaní či výběr IT témat nebude nijak dotčen, server hodlá nadále publikovat co nejširší zpravodajství ze sledovaných oborů a přinášet novinky formou, na kterou jsou čtenáři zvyklí od roku 1998.

Další podrobnosti o serveru Deep in IT, členech redakce a administrativy či externích spolupracovnících shrnuje aktualizovaná stránka „O nás“.

Tagy: 

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Server Deep in IT změnil majitele

Žádné komentáře.