Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Tříjádrové „Llano“ prý není a nikdy nebylo v plánu

AMD A6-3500 Triple-Core „Llano“
Jak se objevily, tak zase berou za své. Hovoříme o zvěstech o tříjádrovém procesoru AMD A-Series, konkrétně modelu označovaném jako A6-3500. Škoda jen, že už byl spatřen a otestován…

Podle „zdrojů blízkých AMD“ neměla firma nikdy v plánu uvést tříjádrový APU. To je trochu zvláštní zjištění s ohledem na skutečnost, že tříjádrové „Llano“ na 2,1 GHz s grafikou s 320 stream procesory již otestovali v Číně. Může se tedy jednat o snahu informace o možném uvedení popřít (což je druhá fáze, tzv. „zatloukání“, které občas následuje po fázi „neuvedené produkty nekomentujeme“, přičemž aby byla první fáze nadále v platnosti, je potřeba druhou protlačit na internet přes „blízké zdroje“), každopádně se nyní těžko odhaduje, zda se s tříjádrovými „Llano“ APU setkáme, či nikoli.

AMD Triple-Core A6-Series

Ať tak, či onak, na trhu určitě budou čtyřjádra a z pomalejších pak až dvoujádra. Koho by to mrzelo, může si koupit AMD A6-3650, jedno jádro vypnout a zbylá podtaktovat na 2,1 GHz – dostane tak vysněné tříjádrové „Llano“ A6-3500 a ještě má garantováno přetaktování o 500 MHz a odemčení čtvrtého jádra ;-).

Tagy: 
Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Tříjádrové „Llano“ prý není a nikdy nebylo v plánu

Pondělí, 25 Červenec 2011 - 19:45 | MACHINA | anebo možná že ta zmetkovost není "za...
Pondělí, 25 Červenec 2011 - 17:40 | LiveBomb | Stejne jako doujadra nebo mene vykonne modely .....
Pondělí, 25 Červenec 2011 - 12:34 | x x | Ja by som tomu veril, ze 3-jadro neplanovali....

Zobrazit diskusi