Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 3D HD LCD monitor Acer jde do prodeje

A jak je tam udělané to 3D?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Aha, brýle a promítání střídavě pravý / levý snímek, už to mám. Prodává někdo nějakou TV nebo něco takového, kde by byly promítány oba snímky najednou v různé polarizaci a brýle by byly "statické", jenom na každém oku jinak otočený filtr?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky televizor nikto nepredava, dovod = masovy zakaznik versus cena. Obavam sa, ze v dohladnej dobe (mozno aj v nedohladnej) taketo riesenie asi nikto vyrabat nebude.

Z technickeho hladiska by totiz musel mat dvojnasobny pocet pixelov a najnakladnejsie by asi bolo vyrobit polariacne filtre s navzajom kolmym indexom s rozostupom mriezky vo velkosti pixelu a napolohovat predny a zadny filter tak, aby licovali s jednotlivymi pixelmi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Snad nebudu dělat reklamu :) - list 3D monitorů je tady: http://www.3dmovielist.com/3dhdtvs.html ... Jinak už jsem se taky začínal radovat, když jsem četl 3D monitor, ale tohle neni 3D monitor, ale rychlý monitor pro 3D Vision ;) ... 3D monitor bude pro mě až technologie bez brýlí nebo s polarizačními skly ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Už vidím jak u návštěvy tchýně, kde se televize prakticky nevypíná (což mě neskutečně deprimuje) budu na ty dva koukat, jak sedí jako mimozemšťani s brýlemi na nose a budu si je muset nasadit taky, a žena taky, a děti taky... A tak tam budeme společně sedět dokud si někdo brýle nesundá, aby koukal na ostatní jak s brýlemi sedí a koukají na TV:-)
Dokud nebude 3D přirozené a bez tohoto obtěžujícího přídavku, nesmí mi domů:-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Těžko si brýle dáte celá rodina, tchýně si je určitě koupí jen pro sebe a vy asi nekoupíte další 4x1500 Kč, jen abyste se dívali s nimi ;) Pokud ale bude tchýně jen trochu rozumná, tak zmáčkne tlačítko "3D" na dálkovém ovladači a TV se přepne do 2D módu ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pokus

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

pokusII

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Fuj takové blikací 3D, já chci 3D helmu se dvěma LCD displays ve vyskokém rozlišení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.