Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD spustila promo web k uvedení FX procesorů (+video)

Tři články o AMD FX na hlavní straně... Kdyby to byl Intel, tak by se tady objevila maximálně vlažná zmíňka o zlé imperialistické společnosti, která uvedla obludný a nenažraný procesor, který si stejně nikdo nekoupí. WIFTe nepřeháněj to, ať tě z té čiré radosti neklepne ;).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Intel je spis statni spolecnost a stat se stara aby nemela zadnou konkurenci.Jinak jesli sis nevsiml tak AMD je momentalne a zrejme jeste dlouho bude jedina spolecnost, ktera nabizi jak pouzitelne CPU tak GPU.Takze jedine AMD k AMD, zadna jina moznost nepripada v uvahu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tady je to zase prehlidka ..

jedine intel & nvidia :) amd & amd si nech - podradne vyrobky nekupuju

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

já si klidně podřadný výrobek koupím, protože hashování SHA-256 (pro Bitcoin) je na AMD 6-8x rychlejší než na stejně drahé Nvidii :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V hledání mi slovo AMD vrátí 299 stránek a slovo Intel 410 stránek výsledků, takže zase zalez, dík.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

nemám náladu = došly argumenty, co?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mě by spíš zajímalo Liano a tady pořád jen FX

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Liano hovoríš? Tak pokiaľ viem, tak liany rastú v džungli a zvykol sa na nich hompálať Tarzan a spol.
Nemal si ty náhodou na mysli skôr Llano?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hrozně poníženě se vám omlouvám za svou chybu. Ale nemůžete se na tak podřadné stvoření jako já zlobit, protože nikdy nedosáhnu vašeho nadlidského intelektu ani transcendentálního nadhledu. Modlím se k vám můj nový bože! A teď už běžte laskavě dopr..le, dokonce i terrorist má úroveň a neopravuje překlepy. Kdybych udělal alespoň pravopisnou chybu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aha, niekto nema zmysel pre humor. To mam za to, ze som zabudol pripojit na koniec prispevku smajlika, no nic uz teraz. ;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

jnd: Spíš došly tvému kolegovi Black_Fox a to bohužel ještě dřív, než stihl cokoliv napsat. Hledat klíčové slovo "Intel" a potom "AMD" a na základě vyššího počtu nalezených stránek pro klíčové slovo "Intel" vyvodit (vypotit?), že o Intelu se tu píše více pochvalných článků, může snad jenom chovanec ústavu pro psychicky nedostatečné, který se nějakým záhadným způsobem dostal k počítači s internetem. A to radši nebudu zmiňovat ani ten fakt, že slovo Intel se vyskytuje ve více článcích hlavně proto, že s jeho čipy existuje mnohem víc produktů než od AMD, že působnost Intelu je mnohem širší a že Intel je taky mnohem aktivnější v R&D. A ani tak není vůbec zaručeno, že se jedná o kladně vyznívající články.

Omlouvám, že jsem přecenil inteligenci zdejšího osazenstva (příkladem budiž kolega "jnd") a uchýlil jsem se k takovéto nepěkné vulgární zkratce. Doufal jsem totiž, že každému dojde co mám namysli (popsáno výše) a nebude potřeba se rozepisovat. Za svůj omyl se hluboce omlouvám...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.