Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASUS Eee: 16. října na Taiwanu a navíc dražší

...hmm tak at si to strcej za klobouk... to uz fakt nejakej klas. celer notas bude lepsi

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ja ho chci :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

andrew_first, to iste. pokial chces nosit so sebou velke hovado

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aji kdyby byla koncová cena $300 - $350, tak zákayníků bude dost.
Hlavně velikostí - mobilitou, přiměřený výkonem, výdrží, schopností provozovat WinXP či Visty bude dobře prodejný.
Už aby tady byl. Líbí se mě subnoutebooky od FSC - ale ta cena... :(

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

RoPo, kto by tam strkal Xp, ked je tam uz linux
a visty na tom hw? nezartuj, to ide zle aj na vykonejsich kompoch...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"to uz fakt nejakej klas. celer" cihla bude mít lepší poměr cena/váha, takže jako těžítko na kupu papírů bych ho doporučil, každopádně na přenášení jedině ééé... ááá s vistama bych to taky neviděl tak bledě, stačí dokoupit 1g modul a jedééém, akorát to rozlišení na ně asi nebude to pravý :X

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na prenasanie si kupte komunikator HP ipaq s Windows Mobile so zabudovanym GPS za smiesnych 7000Sk vr. DPH, fakt neviem co riesite, bud notebook alebo komunikator, toto je nejaky predrazeny paskvil medzi nimi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"fakt neviem co riesite," temer nic, jen ten LINUX. Widle domu nesmi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No a zrovna výdrž baterie stojí za nic - dvě hodiny. Druhá věc, co mi na tom vadí hodně (hw parametry nechme stranou) je, že display je zbytečně malý, ačkoliv na přístroj by se vešel o dost větší - po stranách, nahoře a dole máte zkrátka několik cm nevyužitého místa. To volné místo je černé, aby to na fotkách nebylo hned jasné - to bude možná schválně. PC s displayem jako na mobilu? Ne dík.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mate v clanku chybku. BestBuy ANO Newegg NEni retezec, ale internetovej obchod newegg.com. Navic drahej, clubit.com je levnejsi ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já chci OLIVETTI QUADERNO s dostatečným výkonem (jako klidně na úrovni 1GHz CPU) a cenou kolem 5 tisíc a SD slotem pro rozšíření kapacity a náhradu DVD. Plus nějaký USB.
Malinký levný přenostný subnotebook s použitelnou klávesnicí a větším displayem. Proti tomu je PDA nebo mobil paskvil, je to prostě jiná kategorie zařízení.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Quderno bylo super, ja mel jeste Toshibu Lbretto [to mi tu jeste lezi s CFkou misto HDD], spise se obavam, ze se na Cesky trh Eee vubec nedostane, nebo bude za takovej ranec, ze to nebude prodejne. Me osobne se hodne libi nejmensi Vaio ale to je opravdu hooodne drahe. Taky byl moc hezky jeden Sharp ale ten nemel x86 kompatibilni CPU, takze bez widli.Nicmene si myslim, ze pristi rok bude pro UMPC, rokem zlomovym a ze se objevi spousta takovych masinek.
 

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

velmi sa tesim, ziadne hlupe PDA s hlupym WinMobile (mam Acer 510c a 530c => skutocne dobre len na navigaciu, i ked na to je to priam spickove)
plnohodnotna notebookova klavesnica, Win XP / Lin, USB porty a hlavne rozmery a vaha (0,9 kg) (i ked displej mohol mat skutocne lepsie rozlisenie :( ),
na okraj mam starsi notebook asus (A2400L), doteraz (uz viac ako 3 roky) funguje stopercentne, ale rozmery a vaha, 2,9 kg su pre mobilitu znacne limitujuce. Uz pred rokom som hladal nieco vhodne, ale vsetky "plnohodnotne" subnotebooky (pod 1 kg) su pre beznu pracu (ziadne mat. vypocty) zbytocne predimenzovane, a tym i drahe.
Takze nieviem sa EEE dockat.
 
 

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ja sa neviem dockat konkurencie. Robia si co chcu a ked je obrovsky dopyt tak si mozu robit aj obrovske marze. Keby bol trosku väcsi displej, tak toto nema chybu. Tak snad nie su velmi popredu oproti ostatnym a pochlapia sa aj ine renomovane firmy...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Flurbiprofen: no existuji varianty, ja mam napr. uz par let prosly FCS lifebook B (500MHz celeron s 256MB ram), ktery ma rozliseni 800x600, dotykovy 10" display a vahu lehce pres 1kg, ale uz je to dedecek a shanim neco novyho (EEE vypada jako dobra nahrada)
 
morgun07: no mela by se delat i 10" verze EEE s rozlisenim 1024x6.., ale az pristi rok a cena udajne kolem 400 dolaru (coz by jeste slo)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hmm a co tak dell altitude x1 :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No, můj favorit je OQO. Ale ta cena :§(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem zvědavej je dneska offic představení jak to s ním bude vypadat a hlavně jeho vybavení vzhledem k ceně

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.