Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CES 2011: ASUS Rampage III Black Edition s Killer síťovkou

Dost jsem se zakuckal při čtení tohodle:
"Stejně tak asi málokdo pozná rozdíl mezi klasickou integrovanou zvukovkou a Asus Xonar (typicky postavenou na nějakém tom C-Media čipu"
Když posuzujete zvukovky podle nějakých imbecilních DSP o které vůbec nejde, tak se není čemu divit, že to nechápete, Xonary jsou přitom podle mě nejlepší zvukovky "počítačového světa", konkrétně Xonar Essence STX. Ten tam sice nebude, ale nelze soudit dokud alespoň nevíme typ použitého D/A a OZ

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já spíš narážel na to, jakou má asi průměrný uživatel zvukovou sestavu a nároky na kvalitu zvuku. Třeba já bych řekl, že mám něco o několik řádů lepšího než typická "Genius šumítka", přitom se zvukem z HD Audio Realteku jsem spokojen, nepotřebuji více, pro mě by to nemělo smysl.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Wift má pravdu, beztak pochybuju že člověk zajímající se o audio si bude kupovat tuhle desku. Tohle je pro pár lidí co neví co s penězma a chtějí se chlubit. Typycký uživatel téhle desky je týpek co si koupí nový disk místo toho aby defragmentoval stávající...a potom stráví více času přesunem dat než by strávil defragmentací, ano nový disk bude o 2% rychlejší a bude mít spoustu nových Intellisense, Intellipower a Intellicosi technologií.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sám se zamýšlím na sebou...
- Mám Auzentech Prelude propojenou opticky na Logitech z5500
- Myslím, že pokud je to propojeno opticky, tak na zvuk nemá zvukovka žádný vliv, protože to jde digitálně. Řekl bych, že stejného výsledku dostanu i s integrovanou zvukovkou-připojenou opticky. Můžete potvrdit/vyvrátit?
- Jediné proč jsem do toho šel bylo EAX5 na hry.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

koduju vsetky zvukovky realtime do Dolby Digital? nemyslim pass-through

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

máte pravdu, zatímco je u většiny PC zvuk zničen již na převodníku int. zvukovky uvnitř PC, ve vašem případě jde zvuk v "čisté" digitální podobě ven z PC, a zničen je až na D/A převodníku a samotných měničích Z5500.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.