Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CES 2011: Zotac uvádí Blu-ray HTPC s AMD „Fusion“ APU

"řešení nikoli nezajímavého vzhledu" hmm, ja myslel, ze spotrebitelum uz doslo na konci devadesatych let, ze sediva/stribrna barva je v obyvaku hnusna a pusobi jako nakup u vietnamcu ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tak já to vidím úplně jinak. Nejhorší je současný trend, kdy výrobci cpou zákazníkům výrobky v černé barvě. To je hnus. Jak si někdo může dát do bytu černou televizi, černý monitor...? Co mě dalo práce, než jsem sehnal slušnou a stříbrnou skříň, stříbrný monitor (a dokonce i s normálním poměrem stran 5:4!) a světlou klávesnici (slonovinová s kombinací šedé). Zanedlouho mě bude čekat nejnáročnější úkol - televize...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že přesně tohle Zotac nabízí i s IONem, bude se jednat o skvělý produkt na porovnání cena/výkon/spotřeba obou platforem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

wow, to je pokrok, prijit o rok pozdeji s necim, co ma konecne podobny vykon a mensi spotrebu. hmm, jen kdyby tak amd s low power cipy typu atom a podobne nezaspalo .. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přestože to není zázrak je to proti IONu úspěch na všech frontách: jendnočip, menší spotřeba, pokročilejší technologie (UVD3, DX11), menší výrobní proces + mělo by to být levnější jak se vyjádřil ASUS. Tobě ale ani tohle všechno nestačí, což mě nepřekvapuje, ale dávám ti + za to, že už alespoň nekřičíš, že je APU fail.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Určitě to nemá samé výhody proti IONu. Jinak nevím v čem tkví výhoda DX11..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Laptop bez LCD ... tohle může uspět jen pokud bude velmi rozumná cena, což bojím bojím nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.