Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Čipsety pro AMD „Bulldozer“ prý mají problém, AMD se více věnuje Fusion APU

Tak to hoši v AMD trochu nezvládli, protože zisky z bulldozeru budou vyšší než z APU, ale na druhou stranu jsem rád, že se nějaký ten fail objevil teď a ne až po uvedení. Jen víc takových failů ať je jistota bezchybného konečného produktu:).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevim jesli zisky budou vetsi nez z APU, ktery maji obsadit lowend a mainstream.Bulldozer bude highend,ty prvni budou mit 8 jader a teprve az pozdeji se maji objevit 6 a 4 jadra.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bulldozer je hlavně určen do serverů, a tam mají trochu jiné marže než u desktopů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Marže jsou jedna věc, ale objemy a podíl na trhu druhá. Stačí si představit, kolik se na jeden server prodá low-endu, notebooků a netbooků...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bulvár. Kdoví jak to je. Pár dní před uvedením Fusion se také psalo, že není něco vpořádku, protože výrobci základních desek neobdrželi stále ještě nic. A že Atomy měli už kdovíjak dlouho před uvedením.
Když AMD opravdu chce, umí mlžit do poslední chvíle. Vzpomeňte na Radeony 4850/4870. Takhle se vždy pár informací vypustí, mezi lidmi se o tom mluví, to je užitečnější a levnější, než pořádný reklamní spot...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To se mi nezdá, záměrně tvrdit, že mají problém s chipsety, to si snad nedovolí vymyslet ani ten největší marketingový břídil z AMD. Tím by v podstatě nahrávali konkurenci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když za čas vypustíš informaci, že si to jeden server vymyslel, milińům lidí se do podvědomí zapíše, že je válcuje Bulldozer :-)
Možná problémy má, stále je čas do uvedení.
Stejně tak se psalo před časem, že PhII X4 má problémy s DDR3 1333. Když jsem psal, že tato informace je stará a že se to týká dvou modelů, které podporují jen DDR2 (protože řadič DDR3 je zamčený), taky se mi nevěřilo a problém úplně vyšuměl.
Takže říkám: ano, možná problémy mají, ale možná je to stará informace, možná je všechno jinak. Důkaz, že tu o tom debatujeme je jasný. Dostalo se nám to do podvědomí :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To mi chceš říct, že AMD stojí o to, aby se lidem dostalo do podvědomí, že má problémy s čipsety ? Virální reklama je ok, ale myslet si tohle už zavání paranoiou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je pred uvedenim, takze i kdyby se lidem rikalo ze Bulldozery vybuchujou jako delobuchy, tak na tom nezalezi. Pokud je uvedou a vsechno bude v poradku, tak pomluva zmizi a zustane jen reklamni efekt.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.