Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CMC zahájila výrobu 50GB BD-R 6×

"kdy ale plánuje 100GB BDXL začít dodávat na trh, to si zatím nechali pro sebe."

at si to pro sebe nechaji naporad, vzdyt uz o to na mainstream trhu nema zajem skoro nikdo. dinosauri jedni, skudlijou tecnologie az jim najednou ujel vlak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mylis sa a to kapitalne. Prave na mainstream trhu je obrovsky dopyt po BR mediach pre stolne rekordery, absolutne vedie napr. Japonsko, kde to beru skoro ako narodny sport. Samozrejme do zemi 3. sveta, ako je CR a SR to nedorazilo a zrejme uz ani nedorazi. :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

no, tak to poptavku obyvatel "technologicky rozvinuteho sveta" nak nechapu..., zeby uz zapomeli premyslet selskym rozumem a utraceji podle reklamni propagandy?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Třeba je to v přepočtu na jejich možnosti stojí úplně jiné peníze než nás ;). Nevím, jen hádám. Je jen jedno optické médium, kterému důvěřuji nejvíce a to ještě není v absolutním měřítku žádná velká důvěra: DVD-RAM.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

samozrejme, ze pro ne to znamena uplne jinou financni zatez, ale i tak ..., v dobe kdy "rozvojove zeme" zacinaji pouzivat home NAS...
na a DVD-RAM, tam samo souhlasim, je jen chyba, ze v dane dobe se celovetove nerozsirilo v cartridgi / DVD-RAM je prece jen o necem jinem nez bezna DVD spotrebka /

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.