Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Co se událo v roce 2006 a co nás čeká v 2007? - Vypalovačky

Když už jsme u toho bilancování - dost zlý rok měla Sony, především díky rootkitům - podle článku na tom's  je konečná částka vyrovnání přes 4 miliony dolarů... ( http://www.tgdaily.com/2006/12/29/sony_sttles_more_rootkit_suits/ ) jestli ty ochrany stojí všem nahrávacím společnostem za to...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

4 milióny dolarů je naprosto směšná zanedbatelná částka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych netvrdil ze to je zanedbatelna castka - spocitejte si treba kolik televizi/dvd rekorderu ... a dal musi i firma jako Sony prodat,aby to jen na trzbach udelalo 4milony dolaru - a pokud to jde ze zisku,je to jeste MNOHEM vic...Takze i pokuta 4 miliony tu firmu boli a hlavne ted,kdy je v tezkych problemech kvuli PS3,nekonecnemu crackovani PSP - tim padem se neprodavaji original media atd...Sony mam moc rad,doufam ze prezije :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Sniper2003  Plácáš nesmysly, jen samotná mateřská společnost Sony má obrat kolem 55 miliard Euro a zaměsnává přes 150.000 lidí. Jinak řečeno ty 4 miliony představují méně než hodinové mzdové náklady Sony. Jinak řečeno je to směšná částka.   
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to dufam, ze stvormilionova pokuta Sony pekne ZABOLI. Za svinstvo s rootkitom je to primerany trest. Popravde myslim, ze sa im malo ovela viac pustit zilou, aspon by sa ich slavny "management" spamatal...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je to velmi hruby primer, necerpam z zadnych ofic. udaju, krome toho, ktery tady zaznel. Pokud bys bral mesicne vyplatu 18000,-Kc a nekdo by ti dal pokutu 12,-Kc zabolelo by to?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sony se obchoduje na NYSE, a proto povinně zveřejňují poměrně dost informací - mj. i přijmech (Income Before Tax - rok 2006 - 2,545 mil USD).

http://money.cnn.com/quote/financials/financials.html?symb=SNE&sid=4...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdy výjde na trh tadyta palírna?? ASUS DRW-1814BLT . jsem se do zamiloval..:-D Přesnej datum prosím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na ASUS DRW-1814BLT jsem taky zvědavej. Mám 1612BL a pár much má. Tou největší je, že nastavuje booktype pro DVD+RW na DVD-ROM, takže takhle zapsaný disk je pak v mnoha jiných mechanikách nečitelný. A dělá to i při zápisu přes InCD, i když byl disk zformátován jinde. Zatím jsem nenašel žádnou utilitu, kterou bych to zrušil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tady resite jestli boli Sony ctyrmilionova pokuta. Ja si myslim ze Sony mela hodne blby rok a to diky tem svym bateriim do notebooku, ze? Zaloby, vymena vadnych kusu, ztrata trhu... to uz boli asi vic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>>Sniper2003
Nevím, ty asi žertuješ. Sony je nenažraná bezohledná zlodějská megakorporace a nemyslí na nic jiného než na okradení zákazníka. Produkty sice mají potenciál, ale jsou tak nekvalitní, že kolem konce záruční doby odejdou. Nekoupil mych si žádný přístroj od této firmy ani kdyby konkurence měla horší poměr cena/výkon, protože Sony by to ze mě (rozdíl) během pár let vytáhla na servisních poplatcích.
Možná víte, že ovladače grafických karet ATI i NVIDIA jsou ke stažení zdarma a "licence" je vázaná jedině na hardware, který si musíš koupit. Ale software k videokameře? Výkal! Ztratil jsi CD, zaplať 65 USD +S&H. Tak jsme si všichni to CD zálohovali a snad se nic nestane.
Walkmany? Vynálezů a vychytávek habaděj, ale na co, když se ti za 2 roky polámou plastové díly a oprava stojí 80% ceny nového!
Prostě jim měli uložit nějaký dlouhodobý trest, třeba cenu do 100Kč (po převodu) za každé prodané médium se hrou nebo ovladači nebo tak něco.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Zdenek22 No tak zas to nepřeháněj, je pravda, že Sony už není co bylo a kvalita jejich produkce šla rapidně dolu, ale na druhou stranu. Pokud chceš poslat náhradní CD s programem zaplatiš za to u většiny začek, jnení tím dotčena možnost si CD stahnou z internetu, okopirovat u prodejce atd. tech 65$ bude manipulační poplatek, a je + - autobus stejny jako u Microsoftu. Drahé pozáruční opravy, to je také běžné, u HP tě oprava ingoustové tiskárny kolikrát výjce víc než nákup nové o dvě gererace novější a lepší. Pokud jse o pokuty, bývá dobrým zvykem vázat je na obrat, něco jako 3% z obratu a to by pro Sony bylo citelne.
 
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

trvanlivý - trvanlivější - nejtrvanlivější
trvanlivý - více trvanlivý - nejvíce trvanlivý
trvanlivý - méně trvanlivý - nejméně trvanlivý
méně trvanlivější je co ???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se koule leští, nebudou to "výlevy z koule" ale VÝJEVY z koule... od slova jevit, vyjevit se, zjevit se, tj. základ slova je JEV a ne LEV :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

MilanKK, gramatik: Jsme opravdu rádi, že vás zajímají vypalovačky a že nám toho tolik podnětného píšete k jejich budoucnosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.