Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Cyberlink PowerDVD 10 s 3D

Cyberlink 10 krabice
Letos to Cyberlink nestihl, a tak novou verzi videopřehrávače PowerDVD oficiálně uvedl až nyní, v předchozích letech mu to totiž vesměs vycházelo na CeBIT. Zatímco hitem verze 9 bylo vylepšování obrazu v podobě TruTheater HD, Motion a Stretch, letos to nemůže být nic jiného než 3D.
PowerDVD 10 player

Pokrok prý zaznamenali s „upscalingem“, kvalita DVD by tak v této verzi měla být na HD zobrazovadlech ještě lepší, ale znáte ty PR řeči.

PowerDVD 10 HW podpora

Co se ale přehlédnout nedá, je již zmiňovaná podpora 3D, tu však zájemci najdou jen ve verzích Deluxe a Ultra 3D. Co by nás ale velmi zajímalo, je schopnost dát dvourozměrnému obrazu podobu 3D, tato novinka se v této verzi rovněž objevuje. Co jistě potěší mnohé, je podpora dalších formátů MKV, RM/RMB, FLV, 3GP a 3G2, přičemž verze Standard má pouze poslední dva uvedené, pro ostatní musí použít, co je v systému, dražší verze mají integrovány všechny.

PowerDVD 10 3D

Příznivce sociálních sítí jistě nadchne i možnost přímého komentování na Twitteru a Facebooku, je tu i podpora MoovieLive.com (trailery, recenze, komentáře). Ceny jsou takříkajíc standardní, plná verze Ultra 3D vyjde na 99,95 USD, Deluxe bez podpory Blu-ray 3D stojí 69,95 USD a za obyčejnou desítku zaplatíte 49,95 USD. Všechny verze včetně té předchozí si můžete porovnat přímo na jejich webu.

Tedy nevíme, zda bychom takový peníz za 3D a něco málo vylepšení byli ochotní dát, nicméně verzi deset doporučuje dvanáct z devíti nočních hlídačů.

Diskuse ke článku Cyberlink PowerDVD 10 s 3D

Pátek, 19 Březen 2010 - 10:48 | mikeyko | Podpora mkv je polovičatá, nepodporuje lossless...
Čtvrtek, 18 Březen 2010 - 16:22 | hustakF | Konečně podporuje .mkv, to je pro mě dobrá zpráva...

Zobrazit diskusi