Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k DVD-RAM 12× konečně změřeno!

jeste ze jsem vam ten link 21.11.2006 poslal ;-)
http://www.cdr.cz/a/diskuze/prispevek/142024

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Anders: No to nevím, mně ho dal Zero, kdyz hledal věci k nyní testovanému LiteOnu ;-) A právě u něj na tom webu našel tohle měření.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No pokud je urputne shanite, tak bych doporucoval se obratit na nekoho kdo bude mit cestu do japonska. V Akihabare a treba v Yodobashi-Umede jich maj plne regaly, Ja tam bohuzel pojedu zase nejdrive za rok:-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chci koupit přítelkyni DVD vypalovačku s podp.DVD-RAM. Pomožte mi prosím vybrat nej mechaniku:
- rychlost pálení ani Lightscribe apod. nerozhoduje
- DVD-RAM ano - read/burn
- zatím jsem koukal na NEC a LG

Co byste mi doporučili. Jde mi hlavně o kvalitu pálení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

acidfire: Doporučuji ti si projít naše recenze, jsou tam i testy na kvalitu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> aCIDfire:
Mno, řekl bych, že ti asi každý doporučí to, s čím je sám spokojen. Já jsem ohledně DVD-RAM vyzkoušel jen značky LG a jednoho NECa (3550A, který RAM neumí, jsem předělal na 4551A, který RAM umí). Za sebe můžu říct, že mi spolupráce toho NECa s DVD-RAM přijde až na trochu delší detekci média jako lepší než u LG. Zejména se mi líbí, že 5× RAMka čte i zapisuje 5× po celou dobu média (u LG bývá, nebo možná bývalo, zvykem 3×-5× Z-CLV), navíc jakákoli RAM média (od 2× přes 3× až po 5×) čte vždy 5× po celé délce. Ale od ND-3550A se mohlo mnohé změnit na obou stranách, takže bych nerad vynášel soudy. Nehledě na fakt, že s ostatními mechanikami, co umí -RAM, zkušenosti nemám vůbec, a mohou být klidně lepší než LG a NEC dohromady.
Asi nejlepší bude opravdu projít recenze a vybrat si sám. Předem upozorňuji, že argument "na to nemám čas" neobstojí, bo když chci dobře vybrat, musím tomu věnovat nějaké úsilí. Auto jsem si také nekoupil "na první dojem" nebo na radu známého - prostě jsem několik vozů vyzkoušel, co mi padly do oka, projel parametry, prolistoval mraky diskuzí - a pak vybral. Trvalo to nějaký ten měsíc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>>WIFT: díky za reakci,prošel jsem si recenze,nakonec zvítězil BenQ DW1670.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.