Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Fallout 4 již za dva roky

Ehm ehm...
Fallout 3 byl....(tisic sprostych slov).
Postaveny na Oblivion enginu(ci jak se ten engine jmenuje), pricemz uz Oblivion byl SPATNY - engine se mi absolutne nelibil, a ackoliv to na prvni pohled bylo graficky hezke, tak po delsim hrani to bylo naopak graficky otravne.
Fallout 3 tim padem byl graficky otravny od zacatku. Musim rict, ze se mi mnohem vice graficky libi stary Fallout2, kter bezi v necem jako 640/480, ale je graficky uzasny.
Ovsem co dela Fallout Falloutem je PRIBEH. Jednicka i dvojka - neskutecne vynikajici pribeh, a pak k tomu prisli ti....(milion sprostych slov) a totalne to do...(tisic sprostych slov)
Fallout 3 je pribehove o nicem, naopak mi prislo, ze tam vlastne zadny pribeh ani nebyl, a to co tam bylo by byvalo bylo lepsi, kdyby tam nebylo. Ze sveta Falloutu clovek cekal klasicky ruzne frakce, dulezita rozhodnuti, ktera zmeni smer hry...Ve Falloutu 3 me dostalo, kdyz jsem vyhodil do vzduchu atomovku, a snad jediny nasledek to melo ten, ze otec na konci mi rekl neco jako "ty jsi zly zly, ze jsi odpalil atomovku" a ja na to odpovedel neco jako "no vsak ty mas co rikat...", a to bylo VSE. Uff...tomu rikam zasadni zvrat ve hre. A podobne to bylo se VSIM.
Fallout 3 nema s Falloutem NIC SPOLECNEHO mimo nazvu.

New Vegas porad jeste nebylo dokonale, graficky se mi to porad stale stejne prilis nelibi, ale pribehove uz to je konecne zajimavejsi. A sice porad je tam tuny questu ala "prines odnes prines ukradni odnes", ktere se nastesti daji docela uspesne ignorovat, ale huraaa, frakce mame zpet, a rozhodnuti, ktera clovek ucini, zcela zasadne meni smer vyvoje hry...Az po finalni "super rozhodnuti", ktere je vyrazne slozitejsi, nez udelat to tak ci opacne a nic mezi tim.

Pokud Fallout 4 bude stejna ......(vsak vite) , potom si to nejen ze nekoupim ,ale ani nestahnu, a ani to v zivote nesmi me na oci, jinak budu agresivni.Protoze pro mne osobne je Fallout 3 nejhorsi zklamani vsech dob ze vsech her, ktere byly pokracovanim nejake super hry. Neznam fakt jine tak spatne pokracovani, ktere neni jen spatne, ale jeste k tomu je to az perverzne spatne :-(((

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sakra, ted si rikam, ze ono se jedna o dalsi April, ze jo? Kez by:-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pravda, pravda, jen nezapomínat že už jsme staří psi, a to, že nám grafika F1 a F2 přijde krásná způsobuje ze značné míry nostalgie. Nedávno jsem spustil Baldurs Gate, a dost jsem se podivil, co jsem na tom tehdy viděl. Tehd, když jsem demo, které se mi ani nevešlo na harddisk, dohrál desetkrát, a potom několikrát samotnou hru. Naproti tomu jistě vynikající Dragons Origins jsem asi v pětině přestal hrát, protože v sobě už neumím probudit to nadšení co kdysi; a o každé další hře, která nevyšla, si říkám: jo, to bude ta u které zůstanu trčet do rána. A ta hra nepřichází, a nepřichází.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No ja hraju aktivne Starcraft2 a u toho uz jsem vydrzel nejaky ten patel, dohromady mam zatim odehrano tak 2000 her :-))
Jinak u ceho se da vydrzet do rana je poker, vrele doporucuju :-)))
Btw, co jsem slysel, Dragon Age 2 je taky (sprosta slova) ...
S hruzou se modlim, aby Zaklinac 2 nebyl o mnoho horsi, nez jednicka (pokud jsi nehral Zaklinace, potom to je ta spravna hra...)
Jinak cekam na HoMaM 6, uvidime uvidime, jak to dopadne, to taky je hra na dlouhe vecery:-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ach, HoMaM, ale pouze do verze 3, verze 4 byla divna, verze 5 nestravitelna. Prvni videa ze 6. verze vypadaji stejne spatne jako predchozi dil

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

4 byla jina, skoro az by se chtelo rict jina hra, nez HoMaM, ale musim rict, ze nebyla horsi. Dohral jsem vsechny kampane a skoro vsechny mapy na nejtezsi obtiznost a melo to neco do sebe :-))
5 nebyla zla - byla opet jina. Co me docela vadilo, je vyrazne zmenseni map, vzpomenu si trebas na 3 dil, kde nekdy mapa skoro nesla hrdinou objet dokola:-) , v 5 je to takove mensi...Na druhou stranu, ty speciality jednotlivych narodu jsou naprosto genialni a musim rict, ze pouzivani run u trpasliku nema chybu :-)
Na grafiku si clovek musi zvyknout, to 3D ma sva pro i proti (me osobne by vyhovovala nejlepe grafika 3 dilu).
A pravda je jedna vec - ve 3 dilu si docela lehce slo vytvorit hrdinu, co obskakal mapu za par kol, odkouzlil cokoliv, skoro nepotreboval jednotky...(mam nekde ulozeny screen hry, kdy jsem se 40ti titanama a odpovidajici populaci zbylych jednotek jsem porazil cca 250 archandelu a odpovidajici zbytek jednotek, a to se ztratou pouze par gargoylu, jinak beze ztrat. To je pak docela trapny, to trebas v 5 dilu jsem nikdy nemel problem s tim, ze bych mel neporazitelneho hrdinu....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

treba na 4. dilu mi nesedela moznost cetovani jednotek po mape bez hrdiny, to mi po predchozich 3 dilech fakt neslo pod fousy. 3d grafika v 5. dile byla zajimava, ale prisla mi mnohem mene prehledna, nez grafika v (pro me) neprekonatelnem 3. dile serie. ale zase se mi libila treba moznost opravovat katapulty v boji, to delali tusim goblini, techto blbustek tam bylo opravdu hodne

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno, 3 byla maximálně parádní, teda základní verze a né complete se zkurvenou grafikou(to nové město je úplně graficky jinde, hnusný omalovánky).
Teď s bráchou ulítáváme na 5 posledním datadisku a musím říci, že to dobře nahrazuje starou trojkovou verzi.
Jediný problém, na který jsme narazili, bylo zaměřování kurzorem, kdy se dost často člověk na mapě překlikne a třeba 2x vstoupí do dolu místo toho, aby vzal tu kopičku vedle dolu atd.
A nejlepší je, že to stojí jen pár korun.
Od 6 očekávám hodně, tak uvidíme :).
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to jsme na tom podobně, SC2 je po letech hra, kterou spustím nejmíň 2x za týden už několik měsíců - i když jsem v ní hroznej :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se ti Fallout 3 zdá jako největší zklamání historie, mám pro tebe dobrou zprávu - asi nehráls Might & Magic IX.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fallout je bohuzel pryc, ale naslednici se relativne povedli kdyz vezmes v potaz tuny sracek se vydavaji.

Kdo dneska chce hrat RPG, lidi chteji americky styl zivota. "Shoot first and ask questions later."

Fallout byl upraven pro novou generaci. Je to spis strilecka s prvky RPG. Neco jako Diablo :o)

Graficky engin je slusny a hlavne jede nadherne i na starsich strojich.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No co se na tohle zrovna dneska da rict. Kez by to byl zert ... a ty osklive obrazky se zastaralou grafikou, to by snad zadny PRista do sveta nevypustil :-D

Ale sem rad, ze DiiT to vidi s informovanim o hrach tak strasne vazne! ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

FL3 byl vyborna hra A LV je jeste lepsi, s predeslymi dily ma spolecne jen jmeno, takze je muze srovnavet jen ten, kdo si chce vzit onu povestnou hul na psa.A kdo ma problem s Oblivionem, i na to uz je davno lecba, smudlo, Suchanku hledej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

OMG :-))
Ja nemam problem s Oblivionem, ovsem uz v dobe, kdy vysel, ten engine byl po graficke strance divnej, po fyzikalni strance jeste divnejsi. Mluvim hlavne o tom, ze nekde jde vysplhat na skalu pomerne strmou, a jinde clovek nepreleze kaminek - nejspis proto, ze to tak autori zamysleli, ale obcas jsem o umyslu autoru pochyboval.
F3 a LV skutecne nemaji s puvodnimi Fallouty nic spolecneho mimo jmena, coz mne docela HODNE vadilo, protoze pokud chteli udelat uplne jinou hru, ktera s predchozi serii nema NIC spolecneho, potom to nemeli nazyvat Fallout. A i kdyby se to nejmenovalo F3, porad by to byla spatna hra, pokud bychom nerekli, ze je to relativne bezducha strilecka s RPG prvky.
Absolutne nechapu, co by na te hre melo byt vyborneho. Dohral jsem to se skripenim zubu,jenom z povinnosti a zaprisahl jsem se, ze jestli to takhle pujde dal, tak uz mi dalsi dily pres prah domu nesmi.
NV jakz takz napravil to, co F3 podelal, ale vyslo to tak na 50%, a opravdu velkou cast viny davam tomu PRISERNEMU enginu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jaká "léčba" je na Oblivion ? Já nemůžu nic najít :(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

neni spis LV jen datadisc ;-) v kazdem pripade fallout je pekne kratky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě se na Falloutu 3 oproti předchozím dílům líbí, že když na mě vyběkne SuperMutant, tak je opravdu obrovský a člověk má co dělat, aby se mu ubránil. Oproti původním dílům postrádá vtip, ale stále je to úžasná hra. (Mimochodem F3 jsem dohrál a oázu jsem nenašel a Harolda už vůbec ne.) Už se těším na New vegas.

Mimochodem - proč mám šeřit na novou grafiku - to jako, že bych si nacpal novou grafiku do XBoxu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pardon, vyběhne, ne vyběkne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak. Kdyz to ma bezet i na konzolich, tak to musi na plne detailu utahnout i postarsi kancelarsky router:-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel na provoz malé jaderné elektrárny nemám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Copak, dotkl jsem se vašeho ega? Takže ještě jednou bez onoho výrazu: tyto trapné články na seriózní weby nepatří a apríl je jen pro malé děti.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hluboce se omlouváme, že nejsme každoročně 1.4. tak seriózní, jak by si seriózní pan ukulele přál.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No kolikrát nejste seriózní ani mimo 1.4., ale abych vám zase moc nekřivdil, to se týká jen tendenčních článků pana WIFTa.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máš se mnou nějaký problém? Pokud ano, proč navštěvuješ tento web i po obdržení banána? Neříkal jsi, že jsi rád, že konečně můžeš odejít? Aha, já vím, úděl provokatéra, psát do diskuze na webu, který nemáš rád, za každou cenu a ideálně za použití sprostého výraziva, abys ukázal, jaký jsi borec.

Jestli se ti moje články zdají tendenční, dám ti dobrou radu: nečti je. Pokud budeš mít nadále potřebu používat ve zdejších diskuzích sprostá slova, byť samocenzurovaná, můžeš si být jistý, že se budeš moci žlutého tropického podlouhlého ovoce najíst dosystosti, přivezl jsem si z dovolené celou bednu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za každou cenu ne, jestli komentuju 5% článků, tak je to moc. A jsem poslední, kdo by ze sebe dělal borce, od toho jsou tu jiní diskutéři, jeden z nich je i v této diskuzi (ne, nemám na mysli žádného z redaktorů). Za vším, co jsem kdy napsal, si 100% stojím a nic z toho nebyla provokace, jakkoli může být těžké tomu uvěřit, nebo to pochopit. To, že se můj názor odlišuje od většinového, ještě neznamená, že je to provokace.

Promiň, ale redaktora, který čtenáře úplně v klidu nazývá "bezmozkem", musím brát chtě nechtě s rezervou.

A to, že jsem rád, že můžu odejít, jsem psal pouze panu šéfredaktorovi, ale asi se z toho udělal redakční oběžník. Pan šéfredaktor mi ale na mail neodpověděl a ignoroval urážky, kterých se dopouští jeho redaktor - možná i proto vás zde i nadále oblažuji svými názory.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Svými názory nás zde oblažuješ především proto, že jsme ještě nevyvinuli dostatečné úsilí proto, aby se tak nedělo. Máme jiné starosti.

Co se týče bezmozka, za tím si zase stojím já. Člověk, který slepě dodržuje jakýkoli zákon jen proto, že ten zákon existuje, bez ohledu na to, zda je to zákon dobrý, nebo špatný, si prostě podle mého názoru označení bezmozek zaslouží.

Z mailu zaslaného tehdejšímu šéfredaktorovi se stal "oběžník" proto, že jsme nad ním diskutovali, stejně jako nad dalším mailem jiného uživatele, který se přimlouval za tvé odbanování. Než jsme dospěli k rozhodnutí o odbanování, stihl sis udělat nový nick, který v bezpatkovém písmu vypadá stejně jako původní, tudíž nebyl další důvod původní ban rušit.

V neposlední řadě oceňuji, že ses v příspěvku, na který reaguji, vyjadřoval slušně a bez náznaků provokace. Pokud by ti to vydrželo, bylo by to fajn. Jen kvůli tvému názoru tě banovat nechceme, s názory problém nemáme. Problém máme jen s tou formou s vulgárními výrazy a zrovna u tebe je to krapet častější, ale možná je to jen můj subjektivní dojem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že Fallout v provedení MMORPG by byla jedna z mála her, která by měla šanci sesadit World of Warcraft z trůnu onlajnovek. Ale to za předpokladu, že by se na ní už 3-4 roky pracovalo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.