Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Firefox 3.6.3 opravuje vážnou chybu

Jen poznámka k Pwn2Own, opera tam padla jen ve větě o nejbezpečnějších prohlížečích, zejména z důvodu mizivého zastoupení na trhu - nikdo se jejímu nabourávání nevěnuje. Ostatně ze stejného důvodu na pwn2own ani nebyla. Vyskytlo se tam však chrome od googlu, které se žádnému soutěžícímu prolomit nepodařilo a je tudíž relativně nejbezpečnějším prohlížečem. Safari od apple má v této soutěži špatné výsledky kvůli Charlie Millerovi, který apple používá na práci a má tedy čas Safari a OsX dopodrobna prozkoumat, takže si na soutěž chodí rok co rok vyzvednout nenadupanější MacBook pro.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvám se, nevím, proč jsem do toho zatáhl Operu. Nicméně o Google Chrome vím, že nebyl prolomen, jen si nejsem jist, jestli to není tím, že se ho nikdo prolomit nesnažil, nebo se ho opravdu prolomit nepovedlo (ale různé zprávy naznačují, že B je správně).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Z komentářů soutěžících jsem pochopil, že na chrome si kvůli jeho zvětšujícímu se podílu na trhu řada "hackerů" zuby brousí, ale chrome údajně disponuje sandboxem, který jim práci výrazně ztěžuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Díky za info, ohrožení už je zažehnáno. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Paneboze, kdyz uz to udelaji poradne, aby neslo v zadnem pripade pres browser udelat cokoliv. Neni to tak tezky :((

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Až na to bude čas. Myslím, že vieš, čo to znamená.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.