Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel postaví novou továrnu na 45nm výrobní proces

Ajtak maju tie procaky "Made in Malaysia...". To je az tak lacne ich tam z USA vozit, balit a potom vozit naspat do USA a EU?
 
C.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a pro AMD z Drazdan taktez do Malajsie a zpet sem.. ano skutecne to tak vyhodne je.. zrejme tovarny na svaby nechtej stavet v Asii aby jim nevykradli technologie :) pochybuju ze je za tim jen snaha uhajit si hi-tech jen v zapadni casti sveta..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

AMD logistiku poznam velmi presne
AMD Sunnyvale, CA objedna Waffer pre SOI CPU u Parizskej firmy, oditail to cestuje vo vakuovo tesnych krabiciach - v nich sa prevaza az do zabalenia- do Austin,TX, ked ma AMD pripravnu waffer-ov. Odtial to cestuje do Drazdan, tam sa vyrobi na Waffer-i okolo 200 chip-ov, odtial to cestuje do test centier v Singapure a Penangu, Malayzia Podla vysledkov testov sa v Penag-u vyrobi plastovy obal a v tomto meste sa chip-y zabalia do neho a distribuju- konnecne nie vo vakuu do centier v Sunnvale, Milano (s pobockou v Munchen) a po novom aj v Saudskej Arabii. Mexico-u a v Cambera-e.

Dovody su jasne na vyrobu waffer-ov ich pripravu a tvorbu masky potrebujes 100% VS vzdelanych technikov -v USA je to Silicon Valley(basnicky Vale) ked je s aj "Slnecna dolinka" par km od San Jose tak ako sidlo Intel-u Stanta Clara, Texas v okoli Austin-u a udolie rieky Hudson v state New York (IBM). V europe je to okolie Dublin-u London-a, Sasko s hl,. mestom Drazdany, kde skrachoval Robotron, najlepsia civilna firma na vyrobu chipov v Ost-bloku, ktora asi kazdym piatym produktom prekonala akukolvek civilnu tovaren na zapade.

Obsluhu test a pack masin zvladne hoci kto.

mimochom intel ma tiez jednu test&pack tovaren v Penang-u.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ke každému 3CPU INTEL, černoch zdarma...?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.