Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jak odstranit z našich diskuzí příspěvky od nežádoucích uživatelů

Bezva!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

FOTOBA?? Preboha preco??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je tu demokracie, kazdej si muze delat co chce - ovsem pojemovat si promenou "pitmoci" - to vyzaduje slusnou dávku drzosti si tam nenapsat vlastni jmeno - proc ? Pojmenovat se da promena libobolně a dokonce je to v js, tedy skoro uplně libovolně včetně písmenek z věty jak pěly koně ody na ... nelibi se mi to, mam Ladika rad, klidne si ho blokujte, ja si ho rad prectu ... ale nazvat takhle promenou, hnus velbonosti, hnust. 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HE,HE,HE...."přejděte na stránku, odkud lze stáhnout skript nazvaný ?schovej pitome prispevky?." - to nemá chybu :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V čem poběží ten nový systém? JSP? ASP.NET?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Len neviem ci Ladik nezacne vystupovat pod dalsimi 10 000-mi roznymi nick-mi. Potom sa az natrapite, ked ten skript budete musiet stale upravovat a bude Vas to zbytocne otravovat, mozno viac ako doteraz.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pochvala redakcii za Seamonkey s Multizilou, velmi dobra kombinacia ;-) a samozrejme d~ za tip s tymto skriptom.

BTW, vedeli ste, ze Seamonkey ma lubozvucny slovensky nazov 'Žiabronôžka soľná'? :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja si rad precitam vsetky nazory a niekedy su zaujimave aj tie sarkasticke poznamky. No a nakoniec, ja nemam rad cenzuru. Toto mi pripomina taku typicku komunisticku cenzuru. Ak je v texte slovo Havel alebo charta ??? Vsechno spalit a znicit. Ak je v texte Ladik aspon bude sranda 8)))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vyborne, takze budeme samocenzurovat...
a co takto navod, ako v mozille odfiltrovat vsetky otravne reklamne bannery na cdr.cz? v opere staci rightclick - "blokovat obsah" - vyklikat vsetky tie otravnosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LotorX: Tak to jste asi nepochopil cenzuru jako takovou. Cenzura by byla, pokud by server cdr.cz příspěvky mazal. Ale on jde naopak cestou, kdy dává každému z uživatelů možnost si svobodně rozhodnou, zda hloupé příspěvky číst či nikoli. A to stále v duchu svobody, že.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Diskuze tohoto serveru by měla umožňovat hodnotit kvalitu příspěvků samotnými uživateli. Příspěvek, který bude mít pod 0, se implicitně nezobrazí. Registrovaní by měli mít možnost si úroveň nastavit. Samozřejmě to vyžaduje implementaci detekce podvodného hlasování nebo omezení hlasování jen na registrované (+dopočítávání váhy hlasu).
Hodnocení viz např: http://www.root.cz/clanky/linuxexpo-2008-open-source-v-praxi/nazory/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mnoněco podobného se řešilo i na idnes.cz. Stále častěji se stává, že někdo úmyslně obhajuje svůj výrobek až tak, že zasahuje do diskuse a hájího tam, navíc se pak množí různé reklamní vsuvky jiných lidí do diskusí. Tady to tak vážné není, spíše naopak.:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kontakt nepoznam ale nick autora je lummox. tymto mu dakujem za skript :)
funkcia ignore sa pouziva v roznych podobach hadam od chvile ked vznikla internetova komunikacia. dovody su myslim jasne. mna osobne nebavi citat prispevky s takym mnozstvom ciarok, a takisto mi vadi ked niekto pokojne dava do diskusii extremne dlhe prispevky, niekedy aj viac za sebou, ktore sa skladaju iba z mnozstva linkov a ja musim iba zbytocne rolovat aby som sa dostal k niekomu normalnemu.
a co sa tyka pomenovania premennej :) niekto nadava ludom v diskusiach a niekto si napise skript a vyventiluje sa tam. druha moznost sa mi paci viac.
nepaci sa - nepouzivaj.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky by mne zajímalo proč Fotoba? Toho čtu hodně rád. Odpoví WIFT?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když mi pod otevřeným oknem bude v noci hulákat opilec, taky to okno přece s klidným svědomím zavřu, a nebudu pak do tří do rána řešit dilema "ale on má přece právo na svůj názor" a "když jsem to okno zavřel, neupřel jsem mu právo na svobodné vyjádření?

Může si sem každý psát co chce? Může. Ale nikdo nemá právo *nutit ostatní* aby četli jeho příspěvky.

Takže díky za ten skriptík. Moc. Koukám že GreaseMonkey je vážně užitečný plugin.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takze uz to nie je o vadnych prispevkoch, ale o vadnych uzivateloch? To bola rychla zmena :)
Alebo ako prosimvas odfiltrujete - alebo ako odfitrujem nejakeho Radka ked zoznam jeho asi desiatich roznych nickov publikovany na cdr.cz bol zmazany? Ako detekujem jeho dalsi nick ktory si vymysli?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako mnohym mi unika Fotoba, protoze jeho prispevky jsou casto podlozeny odkazem kde se clovek lecos dozvi. Naopak rekl bych, ze je to diskutujici, ktery docela dobre argumentuje.
Kez by takhle argumentoval kdokoliv na Idnes nebo kdekoliv jinde! ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> Bill_g:
Odpoví. Protože to tak prostě v původním skriptu je. Jestli se nám ozve autor, rád bych se s ním dohodl na možnosti stažení skriptu přímo od nás s tím, že bychom ty uživatele předvyplnili na něco "common defaultního", aby někteří neměli pocit, že "defaultně" někoho likvidujeme. Skript si můžete upravit ku obrazu svému a fotobu z něj klidně vymazat, těch jmen tamo může být více i méně, jak chcete.

>> misch:
Greasemonkey je tak užitečný plugin, až se jeden ze skriptů stal málem předmětem právního sporu, to když jistý (tuším) Rafael Rivera vytvořil pro Greasemonkey skript, který v souvislosti s jeho počítačem s legálními Windows umístěným na internetu umožňoval uživatelům zadat do URL na stránkách Microsoftu v daném momentě patřičný hash a tím obejít kontrolu pravosti :). Microsoft na základě tohoto triku nakonec hashování předělal tak, že se stal tento trik neúčinným. Ale Rafael musel s tímto počinem skončit (Microsoft vyhrožoval).
http://extended64.com/blogs/rafael/archive/2005/07/27/1026.aspx (skript už se nedá ani stáhnout, ani nefunguje).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pripájam sa k AZORovi. Že vám nie je zle zo samých seba! Mne teda zle z vás je.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechodím do mnoha diskuzních for, ale musím říct, že nepřispůsobiví vulgární exhibicionisti jsou všude. Podle mě by tyto lidi neměl řešit plugin v prohlížeči uživatele, ale správce fora nekompromisním mazáním VŠECH příspěvků, obsahující vulgarity. A bez jakýchkoli omluv nebo dodatečných vysvětlování. Zkrátka majitel fora by se měl rozhodnout, jestli je popularita jeho serveru založená na informacích, které na svých stránkách publikuje, nebo je rozhodujícím měřítkem návštěvnost diskuzí k nim. Na forech, kde se měří počet zobrazení jednotlivých příspěvků je jednoznačně vidět, že ty sprosté a konfliktní jsou zároveň nejsledovanější. Takže neochota dělat pořádek v diskuzích a přenášet tuto "zodpovědnost" na čtenáře je podle mě rozhodně špatná vizitka provozovatele serveru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten FOTABA me taky dost sokoval ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

proxomitron taky funguje
najít:
<B>Ladik 21</B> <SPAN CLASS="Maly">@</SPAN>
nahradit:
</SPAN></TD></TR></TABLE><TABLE style="display:none;"><TR><TD><SPAN>

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

taky se přidávám k Noxovi a Azorovi - název proměnné nevypovídá o jejím obsahu, ale o jejím zadavateli

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Hugocz: ..asi tak ... v souvislosti s tim mi unikl vyznam ankety tykajici se Ladika ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hugocz : je sice fakt, ze na nete vzdy lepsie funguje diktatura nez demokracia ale z pohladu prevadzkovatela webu sa rata kazdy pristup nech uz je to ktokolvek. takze jednak, co mazat a co nie, je relativne a za druhe ked je tu takato moznost, tak su spokojny vsetci. aj koza je nazrata aj vlk ostal cely. idealne riesenie.

a vy ostatny co sa tu ohromne zastavate svojich favoritov: wift jasne napisal, ze tak to bolo v povodnom skripte a ked sa vam to nepaci a chcete ho pouzivat, editacia je otazka niekolkych sekund. tak prestante zo seba robit blbych. kazdy ma pravo si dat kohokolvek do ignore. na irc to funguje uz cele veky a nikto s tym nema problem.
alebo vam naozaj robi problem pochopit, ze niekto moze mat na niektorych ludi iny nazor nez vy?!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HugoCZ: kedysi sa mi stalo ze v jednom fore napisanom v jednom jazyku od Microsoftu, velmi nedorobenom a bugovom, ale bola tam kontrola spravania sa uzivatelov a cenzurovalo to skarede slova...
ako napriklad ###embler, dis###emble a tak podobne. Uplny nezmysel z toho vznikol.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu, že to někdo řeší, pitomců je na světě milióny, a kvůli tomu si dělat blacklisty nemá ani moc smysl. Prostě to nečtu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S tim jak si autor pojmenoval promenou a koho do ni zaradil naprosto souhlasim. Konec koncu je to ciste jeho vec a nikdo mu do toho nema co kecat. Kdyz se vam to nelibi, tak to nepouzivejte. Ale mozna az budete starsi a zkusenejsi, tak pochopite, ze uvedeni uzivatele opravdu pitomci jsou a jejich prispevky maji nulovy prinos. Vcetne fotoby.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Z vlastní zkušenosti vím, že pokud se do skutečně odborného fóra, kde se řeší problémy a zúčastnění toto řeší přímo v praxi a ne jen planě remcají a uvažují "odborně", "zažerou" balastní diskutující (Ladik)a diskutující typu fotoba, tak ti co vlastne tu odbornou diskusi drží odejdou jinam nebo zmizí. Pak se o této diskusi mluví jako o "žvanírně" kam se pak nechodí. často taky dokážou takhle diskusi zničit balastní ženské, ale ty v tomto odvětví moc nejsou. Admin pak poskytne, aby se z toho sam nezblaznil, pár prověřeným právo balast bez pardonu vyhazovat, aby udržel diskusi odbornou a přínosní se mu nerozutekli. Ale myslím, že toto není, ve vší úctě, případ diskusí na CDR.CZ, sem se chodím občas přečtením balastu jen odreagovat. :oD Vyloženě užitečných informací přímo použitelných jsem zde viděl jen poskrovnu, ba skoro žádné. Žvanírna jak stehno. :oDDD

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

CrazyHorse: ano, vlk se nažral a koza zůstala celá. A navíc je s tím práce. To je důvod, proč si myslím, že je to především špatná vizitka provozovatele serveru. Jinak zde klidně naplno napíšu to, co je asi z mého příspěvku cítit. SOUHLASÍM S CENZUROU. Cenzura je nástroj jako nůž nebo brokovnice. Sám o sobě není špatný. Záleží na lidech, kteří ten nástroj použijí. A zrovna v tomhle případě není až takový problém rozeznat vulgární a sprosté příspěvky. To nemá s volbou diktatura - demokracie nic společného. Naopak Demokracie a svoboda znamená naučit se správně a bezpečně používat nástroje, které mohou být nebezpečné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je pekne, jak mnoho lidi rozciluje nad "cenzurou" a upiranim svobody. Ale zaroven tim upirate svobodu autorovi scriptu na nazev promenne a jeho seznam. Asi jste nepochopili, co je to ta svoboda. Jen se tim slovem ohanite.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Co to tady melete o cenzuře,nevíte evidentně co to je.Pokud si na svým webu někdo moderuje diskuzi,i kdyby ji celou smazal tak to není cenzura,na svým webu si muže dělat co chce,je to jeho web..Cenzura by to byla,pokud by si někdo na svým webu napsal článek a přišlo mu někde z vyšších,nebo přímo z nejvyšších míst nařízení,že určité části musí odstranit.Potom existuje ještě autocenzura,to pokud autor už určité věci vubec vynechává,protože ví,že by je stejně musel odstranit.Chápete ten rozdíl?Asi sotva.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevim co má tohle společný s cenzůrou ... Když má každej právo na to si do seznamu napsat koho chce ... Sice tenhle skriptík je celkem na nic protože neni problém dát příspěvek pod jinou přezdívkou... Ale zas aspoň nějaký řešení sice dost chatrný ...
Doufam že novej system se brzo zrodí ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepochopitelné... Jak dlouho bude redakce lpět na zastaralém redakčním systému? Jak dlouho bude vlastník serveru cd-r ještě chtít takovou redakci? Místo toho, aby byla pro diskutující možnost jednoduchým způsobem odfiltrovat nevhodné příspěvky, redakce doporučuje přenést řešení problému na stranu jejich klientů. Toto není pěkné.
Proč není například funkcionalita, která umožní upozornit systém na nevhodný příspěvek? Uživatel by si mohl nastavit, že pokud má příspěvěk například 5 upozornění (od registrovaných users nebo neregistrovaných) a více bude příspěvek pro něj nezobrazen? (respektive zabalen s možností jeho zobrazení)
Proč konečně není nový design cd-r? Proč je zobrazována taková zrůdnost? Proč je server cd-r stále pro inzerenty nezajímavý? Proč se na server chodí diskutující hlavně mezi sebou pohádat nebo psát trapné příspěvky (tak jako já teď)?

Jak je možné, že se stále v komentářích WIFTa objevují zvhrlé připomínky jen na produkty Microsoftu a ne třeba na Lin? Proč dochází k chybám při "amaterských" překladech z EN IT webů? Proč byla ze strany redakce taková hysterie ohledně ISO standardu pro MS?

Udělejte prosím redesign, implementujte nový systém, začněte se věnovat také skutečným tématům a ne jen flamesovým topicům.

Koukněte se třeba, jak dělá zpravodajství vaše konkurence, web maji plný informací, návštěvníků, inzerce a hlavně komfort pro návštěvníky.

Díky, i když předem vím, že tady je to jako házení hrachu na zeď...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

My jsme se k této věci postavili tak, že používání těchto skriptů (greasemonkey) bránit nebudeme...
A to uz je co za veta? Ako? A na zaklade coho by mohla chciet redakcia branit pouzivaniu greasemonkey skriptov? To je podobna blbost, ako keby ste napisali ze gouzivaniu googletoolbaru branit nebudete.
Skiam

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

blokovani greasemonkey skriptu:
ano, lze detekovat greasemonkey, tzn. provozovatel serveru muze branit pouziti uzivatelskych skriptu.

jiny skriptik:
http://camlost.wz.cz/greasemonkey/#cdr-cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V souvislosti s pruděním Ladika pod různýma přezdívkama mě napadá přidat do vašeho RS něco jako

if (POCET_CAREK_V_PRISPEVKU>JEDNA_DESETINA_ZNAKU_V_PRISPEVKU)
nezobrazuj prispevek
else
normalne zobraz

Co vy na to? :))

(já bych tam doplnil ještě
if (autor==Radek Hulán)
okamžitě smaž jeho příspěvek
else
normalne zobraz ))
Ale to už je na vás asi moc :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ladik: Ale já tě mazat nebudu, já tě mám rád :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proc mazat prispevky cloveka, ktery se vyjadruje k tematu, nepouziva vulgarismy, nepouziva diskuzi k reklame a jedna se o verneho ctenare s osobitym stylem vyjadrovani.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dovoluji si tímto do hitparády šílených řešení zaneřáděné diskuse přidat také něco malého: Pokud máte OS linux, s trochou šikovnosti by se daly ládíkovy příspěvky blokovat i přes iptables string match, ne? :-) A pro Windows vyrobit něco, co by přes winpcap provádělo analýzu packetů a při každém výskytu výrazu Ladik by to restartovalo počítač.... Když už blbnout, tak na kvadrát. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Otazka je proc to resite jestli pouzivat script, nebo ne? Preci je to kazdyho sobni vec.
Kdo ho chce tak si ho da. Nikdo nikoho k nicemu k sakru nenuti aby to delal.
Pokud se nekomu zda, ze je to hnus tak si to asi nenainstaluje, ze? A komu nekteri lide vadi tak si je
tam da a hotovo. CDR tak nezasahuje do svobody jinych, nehlede na to, ze jsme tu na navsteve a
podle toho by jsme se meli chovat, ne?
 
To: RH Faktor eeee.... Raci nic....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tohle mě pobavilo
"S tim jak si autor pojmenoval promenou a koho do ni zaradil naprosto souhlasim. Konec koncu je to ciste jeho vec a nikdo mu do toho nema co kecat. Kdyz se vam to nelibi, tak to nepouzivejte. Ale mozna az budete starsi a zkusenejsi, tak pochopite, ze uvedeni uzivatele opravdu pitomci jsou a jejich prispevky maji nulovy prinos. Vcetne fotoby."

pochopitelně mu do toho máme co kecat, podobné pubertální výstřelky totiž nepatří do slovníku dospělých lidí a tím méně na veřejně přístupný komerční server - urážet někoho osobně a otírat se o někoho na veřejnosti je dost podstatný rozdíl, v ČR postaven mimo zákon - takže je to naopak, až ty budeš starší a zkušenější, možná to pochopíš - nadto přeju CDR větší míru profesionality, a brzké dozrání - pitomci :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tazy: zrejme preto, ze niekto to tak chce... :-) Keby to robila redakcia (server) priamo, tiez by sa mi to nepacilo. Ale ked to urobi kazdy sam na svojej strane, nie je to cenzura. Takze budiz! :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já to jako cenzuru nevidím. Tady nejsme v hospodě, ale na diskuzním fóru CDR.CZ a pokud tu chci využívat diskuzi, tak musím dodržovat pravidla (i když nás redakce nechce "sevřít" pravidly - jako se to děje jinde - měli bychom se řídit přirozenými, vnitřními etickými a morálními pravidly, které má každý v podvědomí. Možná, až redakce zřídí www.cdr.cz/hospoda tak tam na sebe budete moct řvát, urážet se a jinak se projevovat jako v normální hospodě. I Ládík by si přišel na své - v hospodě se přece píšou čárky, dokonce mezi nimi nemusí být ani otravná a zbytečná slova, která nemají, narozdíl od čárek samotných, takovou vypovídající hodnotu. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hihi, vidim, ze fotoba je most popular, mam ho tiez v sh;t liste na inom serveri.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Earl: Je hezke, ze te to pobavilo a neberu ti tvuj nazor, ale ja uz jsem prave bohuzel dost stary a zkuseny na to, abych vedel, ze pitomec si nezaslouzi nic jineho, nez byt nazvan pitomcem. Snazit se hrat si na radoby slusnaka a liberala a nechavat temto lidem prostor je cestou do pekla.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> miroooo:
Ak ti vadia niektore casti stranky, tak pouzi RIP Remove It Permanently, ak pouzivas firefox. Velmi uzitocna funkcia :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> AZOR:

Azor, divim sa ti, netusil som, ze si masochista.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ládíkovi přízpěvky občas zdejší fundovanou debatu příjemně uvolní, zvlášť když si člověk přečte nejdřív text a pak nick. Taky ho filtrovat nebudu, prostě no!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Earl: Asi by sis tem zakon mel precist, bohudik pitomcem, idiotem atd si muzes nazvat koho chces a kde chces a to klidne verejne. Neco jineho by bylo, kdybys verejne o nekom tvrdil, ze krade. To postizeno byt muze a kupodivu i v pripade, ze je to pravda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem pro at kazdy ma pravo na svem pocitaci filtrovat veci, jak uzna za vhodne.
Jedne veci, ale nerozumim. Myslim, ze je skoda, ze CD-R jako priklad uvadi Ladika. Je sice pravdou, ze jeho prispevky jsou tak rikajic "z jineho testa", nicmene aspon pobavi a neurazeji ostatni.
Je tady vsak spousta jinych, kteri nedokazi diskutovat a misto argumentu, se zastituji osobnimi utoky, osocovanim jinych a sprostymi nadavkami.
To mi prijde, jako podstatne horsi.

mej te se

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

este raz si to precitaj. zistis, ze cdr nikoho ako priklad neuvadza.
tak to bolo v povodnom skripte, na autora asi nemaju kontakt. tak je pochopitelne, ze to bez jeho vedomia nechcu menit.
inac mas samozrejme pravdu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obdobně jde nastavit taky Privoxy - s tou výhodou, že je filtrován obsah pro všechny prohlížeče, které tuhle proxy používají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prtik >> ale tu vobec nejde o cenzuru. O nej nemoze byt ani rec (nakolko sa jedna o client-side riesenie). Ide tu o hrubu urazku od redakcie v clanku na titulke. Na titulke stranky, ktoru denne citaju tisicky ludi. Prosim trocha sa zamysli a neohanaj sa slobodou ako je dnes velmi modne.

ThomasBlue mas sice pravdu, ale co keby si sa nahodou objavil na druhej strane barikady (napr. uraz hlavy a zacal by si pisat do diskusii same kok..iny).

Osobne povazujem ten screenshot za hruby preslap redakcie, nech mate nazor na tych ludi akykolvek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že existovala řada řešení která mohla být elegantnější. Např už tu byla i anketa co s příspěvky dělat a tam jasně vyšlo že mazat. Dávat někoho do proměnné pitomec a ještě to vystavovat jako radu je poněkud neadekvátní....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že fotoba je tam správně. Ty jeho AMD oslavné copy paste příspěvky přes celou obrazovku jsou mě dost serou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Príspevky Ladíka a ani fotoba mi absolutne nevadia. Jediného koho som ignoroval bol Hulán. V podstate ale, koho redakcia nezmaže od toho si príispevok prečítam :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Thomas> vzhledem k tvému stáří bych čekal schopnost empatie a nadhled - asi si nedokážeš představit (natož připustit), že pro jiné můžeš právě TY být pitomcem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Earl: prosimtě, máš aspoň nějakou představu, jak by mohlo být trestný říct o člověku "Earl" nebo "fotoby", že je to vůl nebo zloděj ? :)) proti jakýmu v ČR, kecám na světě, by to bylo, jakej by byl porušen ? :)) zákon na ochranu dobrého pověsti nicku nebo callname nebo tak něco ? :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Earl: Ještě přidejte ke slovům "empatie", "nadhled" ještě sousloví "politická korektnost" a bude to opravdu dokonalé!!
Když mládežníci, co tu dobu vůbec nezažili, začnou někoho obviňovat z komunistických manýrů a cenzury, tak se mi otvírá kudla v kapse, jako při hláškách antiko Štětiny, bývalého to obrsvazáka.
Hlavně, když nekritizujete manýry Toho, jehož jméno se nevyslovuje, které se přesunuly také na web, kde se spojuje slovo (zkratka) "pc" a "tuning". Tam už jistý redaktor nejen čitatelům nenadává, ale už má i nástroj k mazání a úpravě "nekorektních" komentářů a zesměšňování komentujících, kteří se mu znelíbili - sic!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nějaký script na blokování reklamy take it (zelená slova) by nebyl ?? Ty mě štvou daleko více než zbytečné příspěvky v diskuzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jerome: Tož od té doby, co používám na routeru IPCop s transparentní proxy, tak je to ohavné podtrhávání slov pryč. Doporučuji!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

2Bufalo: jestli ti přijde v pořádku veřejné hanění něčí osoby (a je zcela nepodstatné zda jde o nick nebo skutečné jméno), nemáme o čem diskutovat - naše ideologie jsou neslučitelné

ve volném čase si však můžeš pilně studovat - http://pomluva-a-urazka-na-cti.navajo.cz/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Earl: To je opravdu důvěryhodný zdroj. Jen jsem měl dojem, že zde platí kontinentální evropské právo a v ČR dokonce máme vlastní právní systém, nikoliv anglický, či americký zvykový. Takže tady těžko někdo vysoudí odškodnění za to, že je idiot a "usuší" kočku v mikrovlnce, spíše se bude jednat o svéprávnosti takového jedince. I když to jeden maník zkouší - gambler se snaží soudit s MZdra, že nebyl upozorněn, aby neházel peníze do automatů, jinak si zhorší finanční situaci a může získat návyk. Bylo by pikantní, kdyby "Bufalo" měl k právu bližší vztah...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jerome: vypnout JavaScript nebo přesměrovat DNS...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jerome: Což takhle Ad-block do Firefoxu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.