Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jak vypadá Galaxy GeForce GTX 460 s WHDI?

ten jen aby tam byla dira v zabezpeceni a muzeme koukat, jaky porno sleduje soused :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Díra v zabezpečení je všude, stačí ji najít. Např. s bezdrátovým telefonem se lze napíchnout na sousedovu základnu, stačí si pohlídat okamžik, kdy přihlašuje nové sluchátko a přihlásit se taky pod defaultním kódem ;-).

Chci říct - nespoléhal bych na to. Nemá to smysl. Myslím, že efektivnější řešení je souseda požádat o kopii ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Všude je "až někdo někdy udělá botu". Narážím na sousedovo sluchátko - DECT. Už reálně vidím, jak každý den/týden přihlašuje sluchátko.... To by musel být snad jeho sport. 4 sluchátka jsem přihlásil k základně před 6-ti lety. Ještě na jiné adrese bydliště. Od té doby jsem neměl potřebu sluchátka odhlašovat a přihlašovat či přihlašovat další.

Obecně všechny technologie mají nějakou slabinu. Ale ta slabina bývá tak samozřejmě nepravděpodobná, že vždy dojde k selhání jedince na prolomení technologie než selhání samotné technologie...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mozna jsem "konzerva", ale kabel je kabel. Stejne potrebujete napajeni.
Kdyby radeji vykoumali nejaky univerzalni kabel, pres ktery bychom k TV tahli napajeni i data. To by bylo mnohem prinosnejsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemluve o tom zbytecnym zarenim co se dostane do vzduchu. Zacina me rašit nador na mozku jen kdyz se podivam na tu baterii anten na te karte :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

plus zbytecna spotreba navic, nejenom za prijimac vysilac, ale za dalsi ochranu a kodovani/sifrovani navic. Jak psal pita_lbc kabel je kabel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A já to naopak vřele vítám, konečně si bez starostí promítnu filmy z PC na o několik místnosti vzdálené plasmě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo, myslenka je to dobra, ale jakmile to bude mit 50 lidi v dosahu, tak to nebude stabilne fungovat nikomu. Nehlede na to ze se budu citit jako vejce v mikrovlnce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ja takovy pristup jen vitam, o kazdy kabel min je uspech. Staci se podivat pod stul - zmet zaprasenych kabelu, ke kterym se poradne nejde dostat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pořiď notebook a máš po kabelech, plus navíc svobodu pohybu. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Plus blbá klávesnice, pidi LCD, problémy s baterkou(časem odejde každá), složitejší čištění vnitřku atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevim.. moja klasická kabeláž na NTB nonstop: myš, externý HDD, repro, adaptér, internet, tlačiareň :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Karta je to rozhodně zajímavá, ale vzhledem k tomu, že je problém sehnat příjímač, tak si myslím, že je na to ještě brzy. Navíc GTX 460 už možná není tak atraktivní jak bývala před pár týdny. Ale jinak zajímavý počin, který se možná v budoucnu uchytí. A možná taky ne, obvykle bývají přehrávače (DVD, Blu-ray, ale i HTPC) pěkně v TV stolku. Pak už jen vede pár HDMI kabelů nahoru do TV, vše je obvykle skryto a vzdálenost to nebývá velká, takže mi to přijde jako zbytečnost, ale to ukáže teprve čas

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.