Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jednotný zvukový indikátor pro Ubuntu 10.10

Mě přijde fakt pěkný. Chystám se časem přejít na Ubuntu, tak mně každý vylepšováček potěší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Což o to, provedení je parádní, ale záleží, jak dopadne začlenění, které je přeneseno na bedra vývojářů přehrávače. Jinými slovy, dokud to nebude použitelné s VLC, tak je to pro mě celkem k ničemu. To samé platí pro kecálkové Me Menu, které, kdyby mi fungovalo, tak bych si ho taky pochvaloval, jenže Empathy má omezenou podporu pro jabber a navíc pořád otravuje s odemykáním keyring, tak jsem se vrátil k Psi+ a výhody Me Menu se mě taky netýkají. Ale jak říkám, nápad je to dobrej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

výhoda opensource je v tom, že to do VLC může implementovat prakticky kdokoli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V čem má Empathy omezenou podporu?
Linux teď nepoužívám ale Empathy se mi zdálo zrovna dobrý podporou různých otevřených protokolů (krom XMPP třeba SIP, možnost videohovorů a sdílení plochy).
Vím že neumělo posílat soubory přes ICQ.

Klíčenka není řešená šťastně ale stačí jí mít nezaheslovanou (vyplnit prázdné heslo) a pak neotravuje. (doufám že to stále platí)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby radsi odladily pulseaudio ... nebo zahodily.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je všechno pěkné, ale v Gnome3 se časem přestane podporovat gnome-panel, který bude nahrazen gnome-shell-em a ten podle mě většinu uživatelů odradí a ti budou muset nainstalovat jiné prostředí. Důsledkem bude odliv uživatelů Ubuntu a to bude nuceno přehodnotit oficiální odmítání podpory KDE případně jiného prostředí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nastane přesun k Xfce, který tuším začíná umět to co už dříve umělo gnome?

Já bych ocenil nějaký hezký výkoný (HW nenáročný) desktop ve stylu windows 95 nebo 2000 :D
Nejlépe (i když to s náročností, rychlostí spouštění atd oproti win 95 na tom bylo pořád špatně) moje požadavky splňovalo KDE 3.5, ale kde je mu konec?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pravda, pravda. Mam pocit, ze to co bylo dobre na linuxovem desktopu uz je pryc a bylo nahrazeno samymi nedodelky. To je asi dan za vyvoj.
Presto par "vychytavek" je dost povedenych. Ale jako celek bohuzel nic moc. Zamacknu slzu nad historickou mandrivou (tusim) 9.3 kde vse hodilo a pusobilo jako jednolity celek. Co z toho, ze mame hypa-zypa Grub, Plymouth atd kdyz i samotny nabeh systemu vypada jako nepovedena prochazka historickym parkem. Achjo. Nechtel by nekdo v ubuntu graficky sladit grub, plymouth (snad to rikam dobre - myslim nabihani systemu), prihlasovaci okno a desktop? Takhle se stridaji 4 ruzny temata a vypada to absolutne odporne. O to vic me to mrzi, protoze vim, ze vsechny casti by sly krasne sladit do jednoho graficky uhlazeneho celku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajimava teorie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.