Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kingston uvádí UHS-I SDHC karty

Tech 233x znaci jen nasobek CTENI, nikdy ne zapisu, tedy pokud to neni explicitne uvedeno oddelene jak pro cteni i zapis.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno ... jenže ono to zrovna v tomto případě koresponduje s rychlostí zápisu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je pak vyborny. Ted jeste zjistit zda ty UHS rezimy podporuje nejaky hw.. treba muj 550D, nebo to bude zalezitost dalsich modelu. SDXC znamena nebo ne, ze tam bude i UHS?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Standard UHS nedefinuje minimální přenosovou rychlost? Může to dopadnout tak, že se najde výrobce který na SD(HC) class 2 kartu připojí 128KB cache, která při testech udělá výkmit omezený pouze rychlostí použitého rozhraní a dá si na ní logo UHS I? Nedalo mi to a mrknul jsem na http://www.sdcard.org .

Podle definice: Výrobce karet může vzít starou SD class 2 a prdnout na ní jistě komerčněji zajimavější logo UHC I.

Chápu to tak dobře? Byl bych moc rád, kdyby někdo napsal, že jsem pánké přirození a kydám tu 3.14čoviny.

Vycházel jsem z:

"There are two kinds of Speed Class, "Speed Class" and "UHS Speed Class."

As a characteristic of flash memory, actual transfer speed varies. Variable speeds are difficult to reliably record streaming content such as video because it requires a constant writing speed. Speed Class and UHS Speed Class provide the constant speed necessary for video recording by designating a minimum writing performance so that minimum and constant speed is guaranteed for camcorders, video recorders and other devices with video recording capabilities under the conditional write operation specified in the specification.

Speed Class, designated as Class 2, 4, 6 and 10, is designed for normal and high speed bus interface (mode) and UHS Speed Class 1 is designed for UHS bus interface*. (Speed Class and the UHS Speed Class are not compatible.)

*UHS (Ultra High Speed), the fastest performance category available today, defines bus-interface speeds up to 312 Megabytes per second for greater device performance in SDXC and SDHC host products.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.