Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Scythe skutečně nekončí, zavřena byla jen americká pobočka

No já teda nevím, nechci zakládat flame, ale to neustálé opakování „kvalitního japonského výrobce“ mi drásá nervy. Jeden jediný závadných heatpipe chladič, který jsem kdy v životě měl, byl právě Scythe, což je pro mě tak akorát, abych si udělal o značce názor.

Celkově mi jejich nabídka přijde divná. Nekoupil bych to. Když chci něco fakt na úrovni, koupím Noctuu nebo tak. Když chci něco středního, je tam teď spousta jiných výrobců, kteří jsou levnější či kvalitnější. Když chci low-end, je tam teď zajímavá Čína (Gelid a tak) když šel Arctic Cooling vlastní blbostí do kopru.

Komu se to líbí, oukej, ale fakt mi to nepřijde tak über na to, aby tu o tom bylo několik zpráv jako kdyby zavřelo krám třeba AMD.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nahodou, big Shuriken a Kozuti su celkom zaujimave nizkoprofilovky, ale uznavam ze ked chce clovek nieco drahe (kvalitne) tak casto siahne radsej po Noctu-e

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mně se většina Scythe produkce taky nelíbí, ty jejich ornamenty a spol. Ale Big Shuriken je fakt dobrý a tichý LP chladič.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bylo by tedy korektnější ignorovat výsledky recenzí a prezentovat značku Scythe na základě zkušenosti jednoho uživatele s jedním kusem jednoho produktu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bylo by korektnější psát taky o jiných věcech co se dějí, ne v těch pár denních šušních ještě několik dnů po sobě opakovat zpávy o jedné firmě z desítek jiných, jako kdyby ty vůbec neexistovaly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ještě několik dnů po sobě? :-) Zprávy o Scythe vyšly 2 - slovy d_v_ě - a stejně tak by vyšly 2 zprávy o kterékoli jiné firmě, o níž by se internetem začaly šířit neopodstatněné informace o krachu. Jejím produktům jsme naopak v letošním roce věnovali méně prostoru než produktům Noctuy, Zalmanu nebo Arcticu. Promiň, ale na tvůj názor postavený na jedné špatné zkušenosti s danou značkou můžu brát jen těžko ohled.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Že se na něj nevytento... Já třeba používal Scythe od dob první věže na s478, Katany na s370/462 poté Ninjy a s klidem budu tvrdit, že se s Noctuou mohou porovnávat. Navíc mají od počátku hodně originální konstrukce kdy nespoléhají pouze na kontrukci alá kovadlina. To samé u větráčků - nevymýšlejí si blbosti typu zářezy na lopatkách, matlání o pwm zázračných čipech (ty mají mimochodem VŠECHNY větráčky) vystačí si prostě s rebrandem kvalitního výrobce (Nidec = Typhoony, GT = YateLoon, SFlexy = Panaflo)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.