Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Logitech představil přenosný speakerphone P710e s NFC a Bluetooth

p710e
Nový mobilní speakerphone od Logitechu P710e lze připojit nejen do počítače přes USB, ale také přes Bluetooth k telefonu či tabletu. Pro tablet a telefon navíc funguje také jako praktický stojánek. Bude určen pro firmy, běžný spotřebitel si jej zatím nekoupí.

Logitech včera představil první přenositelný speakerphone Mobile Speakerphone P710e, který podporuje jednodušší navazování spojení pomocí technologie NFC. NFC ale samozřejmě není jedinou jeho technologií. Lze jej připojit jak k počítači pomocí USB (PC i Mac), tak k telefonu či tabletu přes Bluetooth. V případě bezdrátového použití Logitech garantuje životnost baterie 15 hodin, což by bez velkých obtíží mělo stačit i na velmi náročné pracovní dny.

p710e_logitech_with_iphonelogitech_p710e

Novinka umožňuje konferenční hovory, a to jak hromadné ve více osobách, tak hovory mezi čtyřma očima. Díky snadné napojitelnosti k různým typům mobilních zařízení a dobré životnosti baterie by měla být praktická pro všechny ty, kdo jsou během svého pracovního dne stále v pohybu, ale potřebují během této doby být často v kontaktu.

Speakerphone má zabudovaný stojánek na telefon či tablet, který umožňuje telefonujícímu hned dvě praktická použití. Předně lze s pomocí stojánku pohodlně provozovat videohovory. A za druhé, po připojení Bluetooth klávesnice stojánek umožňuje používat tablet během hovorů i jako praktický zápisník. Speakerphone také podporuje mnoho používaných konferenčních a VoIP platforem - například Skype, Cisco, Microsoft Lync nebo Facetime. Cena P710e dělá rovných 170 dolarů, což představuje cca 3200 CZK. 

Diskuse ke článku Logitech představil přenosný speakerphone P710e s NFC a Bluetooth

Úterý, 22 Říjen 2013 - 13:47 | ica sk | Hmmm ma to jednu velku slabinu. Nenabija to...

Zobrazit diskusi