Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Micronu se nadále nedaří, za fiskální rok 2023 vykázal ztrátu téměř $6 miliard

Škoda toho Optane, to bylo bezkonkurenční řešení. Stále mám pár ks nasazeno a super.
Zdar Max

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Snad se SSD na bázi pseudoSLC časem rozšíří z Enterprise i do Consumer třídy. Optane to není, ale aspoň něco.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co je PseudoSLC? My máme v enterprise SSD, co jsou TLC.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pSLC je vicemene TLC, ale do kazde bunky se misto tri zaznamena jen jeden bit ... a takova bunka pak da i 90k prepisu ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Posledni zminku o tomto rezimu jsem videl v MLC (2bity na bunku) od Micronu.

Od dob TLC, V-NAND a QLC nejsou dokumentace k obvodum k mani, takze buhvi zda pSLC jeste frci na modernich vecech.. clovek by rekl ze moc ani ne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ne že by mě netěšily levný paměti, ale bojím se, že se nám ta dnešní láce za čas sviňsky prodraží.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Měl jsem vzato, že Micron od Intelu koupil zbytek 3Dxpoint podniku s tím, že potlačí káru sám. Furt to platí, nebo už to odepsali jako ztrátu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsimam si jedne veci - pokazde co mam zajem a poptavam nejakou dokumentaci, abych mohl realizovat nejaky projekt - tak v pripade ze se vyrobce cuka a hledi jen na to, zda toho nakoupim bambilion, tak je vysledek stejny - neni mi poskytnuta dokumentace => projekt se nerealizuje => vyrobce je ve ztrate. Tak si rikam.. proc se vubec snazi neco vymyslet, kdyz to pak nechteji prodavat? Nuz.. jsou to slepice :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Důvody jsou defakto tři. Prvním je že se bojí o své know-how a nepustí k tomu nikoho. Druhým že se neprobiješ na člověka který by rozuměl co vlastně chceš tak to zdržují aby nepřiznali že tomu nerozumí. No a třetí ta častější v posledních letech je, že dokumentaci mají k projektu, ale už nebyl čas to to dotáhnout k publikovatelné verzi kterou by poslali. Když to totiž vypadá, že to klapne tak se ty omezené zdroje hned přesunou na další projekt, protože engineerů je narozdíl od pseudovedoucích a markeťáků všude nedostatek.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Môžem vedieť, či No-X videl účtovné záznamy? Lebo nám tu dal vskutku úchvatnú ekonomickú analýzu. Vyrobiť účtovnú stratu pre takú firmu nie je problém. Stačí ak stavajú novú továreň. Ekonómovia dokážu čarovať s čísielkami.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.