Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft uvolnil specifikaci struktury formátu Outlook PST

Že by se blýsklo na lepší časy u Androidu a synchronizací s MS Outlook.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ono se da PST modifikovat (nebo aspon cist) pri spustenem Outlooku? Ja ze pri kompletni zaloze externim SW ho musim vypinat, tak nevim. Pro rutinni synchronizaci by to moc hezke nebylo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Určitě nejde, ale to si nemyslím, že je chyba. Takový ActiveSync stejně pouští na pozadí Outlook, takže jiný SYNC sw nelze použít. Co tedy brání googlu naprogramovat vlastního mail klienta, který umí kalendář, úkoly,teamgworking apod. a tím potlačit outlook úplně...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ježišmarjá, peklo zamrzlo, kvetou hrábě. Jestli jste se někdo někdy pokusil dostat rozumný výstup z PST, tak určitě víte, že to bez MAPI rozhraní nainstalovaného MSO doteď nešlo (s výjimkou pokusů jako LibPST, který stejně nechodil pořádně).
Trošku jsem kolem toho jednu dobu bádal a vydalo to na článek http://www.qwerty.cz/data/clanky.php?i=696

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hezkej článeček. Já převod absolvoval v obráceném pořadí tj z TB (maildir) na Outlook (PST). Zákazníkovo přání. :-) Výborná věc která to zvládla za cca 40 minut (už si to přesně nepamatuji) při výsledku cca 8 GB PST se jmenuje aid4mail viz http://www.aid4mail.com/. Rozhodně doporučuju!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skončil jsem se čtením toho článku po první větě. Takový styl psaní opravdu nemusím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nehodnotil jsem styl spíš to o co autorovi šlo po technické stránce. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A to je pravda, to by tam být úplně nemělo. Původně tyhle návody vycházely z e-mailů pro mé kolegy, jako takový how-to seriál a v té době jsem byl hodně naštvaný na ten produkt, protože bádání mi zabralo bez elegantního řešení několik dnů. Tu první větu jsem odstranil, byla nedůstojná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.