Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mimořádná kumulativní aktualizace Internet Exploreru

Ano, opravy jsou od IE 8 až po IE 5.1

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je nutny instalovat zaplaty na IE kdyz ho nepouzivam? vzhledem k bezpecnosti pouzivani FF

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že IE je dost hluboko "zažraný" do systému, je to každopádně vhodné. Mám dojem, že už byla záplatována i díra v Internet Exploreru, kterou bylo možné zneužít pouhým prohlížením složky obsahující zákeřným kód, tedy prohlížením v průzkumníku. Kousek IE totiž při prohlížení zpracovával informace o tom souboru a bác ho - došlo k exploitu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rozhodně bych záplatoval, na jádro IE se může obrátit jakýkoli program a dost často to programy dělají. Člověk si to ani nemusí uvědomit, že kus aplikace je vyrenderovaná stránka jádrem IE.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Toto je častý omyl - IE nepoužívám -> nemusím ho záplatovat. Což samozřejmě není pravda. Jak už napsali jiní, IE je součást systému a nikdy nevíte, jestli se jeho jádro zrovna nepoužívá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím jak u ostatních, ale mi se tato záplata na 2PC s Win XP nepodařila úspěšne nainstalovat, jelikož přímo vyžadovala ballot screen (KB976002)... po restartu opět to stejé...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to WIFT:

Články od Tebe, to jsou bomby. :)) Podobné komentáře v článcích u konkurence nenajdu. Abych se zasmál u článku o aktualizacích IE, to se stane jedině na Diit. A tak je to téměř vždycky. Díky, že jste tady v redakci všichni takoví, jací jste.

btw: předpokládám, že standardní Microsoft patch tuesday přehledy budou i nadále jako bývaly např.(http://www.diit.cz/clanek/bezpecnostni-aktualizace-od-microsoftu-unor-20...)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel, stále to zabírá neúměrně času vzhledem ke čtenosti. Přehled bude tvořen ještě stručněji.
Jinak díky :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.