Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI GT663: herní notebook s Dynaudio, 3. část

Nezlobte se na mě ale první část vydáte 11. března, a zakončíte to 6. dubna, recenze jednoho produktu. To už radši nevydávejte vůbec... zajimalo by mě jestli je vážně takový problém tu recenzi sfouknout najednou? chápu že to neuděláte za hodinu, ale tím že to vydáváte na etapy vážně žádného efektu který by zvedl sledovanost článku nedocílíte, u mě to je spíš naopak, přijde mi to zbytečné číst... radši celé najednou.
Zdraví NoDi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je věc názoru, ale skoro měsíc je fakt moc. Po dnech, obden, v nejhorším po týdnech. Myslím si.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

hlavně když se notebook testuje "hlavně" kvůli audiu a audio se otestuje až na konec... MSI nemá nějak čím překvapit a tak jsem první dvě části nečetl vůbec.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pěkná recenze, ale mám pocit že horší mikrofon na této planetě není. Možná si fanfím, ale nahrávka na mobil či nějaký kompaktní fotoaparát by dopadla lépe. Příště až budete nahrávat zvuk tak na něco co nemá motorek prosím.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

No aj ja vás musím sprdnúť. Po takej dobe a dvoch čiastkových recenziách si človek už nepamätá detailne parametre. Preto to v závere, v hodnotení mohlo byť v krátkosti spomenuté. Samozrejme aj orientačne cena, keďže sa na ňu odvolávate.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

>David Ježek
Oceňujem snahu dôkladne otestovať audio schopnosti tohto notebooku, ale takto? :)

Nechcem byť na vás zlý, ale testovať to interným mikrofónom kamery a potom sa vyhovárať, že je tam počuť motor a že to kazí dynamiku a škodí zvuku? To snáď nemyslíte vážne. A pritom z vašej strany stačilo tak málo.

Tá kamera (MD110) má predsa vstup na externý mikrofón. Stačilo pripojiť aj lacný za pár stoviek (a netreba kupovať, určite by sa našiel obchod, prípadne zvukové štúdio, kapela, atď, kde by vám nejaký na dobrú vec zapožičali) a dosiahli by ste o niekoľko rádov lepší zvukový výsledok, ktorý by mal nejakú výpovednú hodnotu. Navyše, externý mikrofón umiestnený pol metra od kamery vám spoľahlivo eliminuje hluk samotnej kamery.

Takto je celý zvukový test o ničom a na rozdiel od vás si myslím, že poslucháč si z toho nemá šancu predstaviť, ako to v skutočnosti hrá. Čo je škoda:(

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Musím sa pridať k názoru xox, lebo plne súhlasím a mňa osobne už len začiatok tejto tretej časi, konkrétne táto časť ma skoro odrovnala, že som sa pozeral na dátum, či nie je prvý apríl ...
"Abyste ale mohli vůbec posoudit kvalitu zvuku z našich videí musíte bezpodmínečně splnit následující předpoklady. Bez nich si videa ani nepouštějte! Základním požadavkem je, že vaše zvuková apratura u počítače, na kterém se teď budete na videa koukat, musí být lepší než Dynaudio. ..."

Zbytok článku som radšej ani nečítal ...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

K tomu se přidávám. Nejdřív zmínka o nic moc kvalitě možností nahrávání zvuku u té kamery a pak výstraha, že je třeba mít kvalitnější audiosoustavu než je dynaudio... opravdu mi to přijde poněkud legrační, protože když kvalitu nahrávky zdegraduje mikrofon u kamery a rušivý zvuk motorku, tak na co potom potřebuju mít kvalitní zvukovku a reproduktory nebo sluchátka? :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nekdy je lepsi nedelat nic, nez to delat spatne.
Trosku parafraze naoblibenou hlasku: "Nevadí, že něco dělám pomalu, protože to možná dělám špatně.".

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že budu mlátit prázdnou slámu, přesto si dovolím objasnit, proč byla tahle recenze tak "roztažená".
Základem všeho je, že obsah serveru od letošního roku plní pouze dva lidé. Následně:
1. část vyšla, jak bylo řečeno, 11. března. Pak dělal David na recenzi GeForce GTX 550 Ti, která měla prostě před notebookem přednost, ta vyšla 15. března. Týden po první části došlo na druhou část a osobně si myslím, že týden vzhledem k tomu, že za vším stál jeden člověk, vůbec není špatný čas.
Pak došlo na GeForce GTX 590, opět něco, co musíte uznat, že má prostě před notebookem přednost. Ta vyšla 24. března, tedy jeden den po dni, kdy jsme plnili obsah serveru dva. Od 24. března jsem měl totiž až do 1. dubna dovolenou (sice vám po tom moc není, ale pořád ještě loňskou, David jí má ještě víc). V této době nešlo dělat na žádné recenzi, protože na plnění obsahu byl celý týden a něco jeden jediný člověk, celý server běžel (samozřejmě vyjma reklam) v jeho režii. Přesto na třetí části recenze notebooku po krůčkách pokračoval, po mé dovolené to další týden dorazil a recenze tedy vyšla až dnes v noci.
Děkujeme za pochopení.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

WIFT-e nikto sa tu nevozi po tom, kolko vám trvala recenzia. Len mam pocit, ze by sme ocenili recenziu neskor a celu. Popripade v rozsahu tyzdna. Navrhujem, aby ste najprv dokoncili recenzie a potom ich vydali. Podla mna testujete veci docela dobre (som laik)a tak si pockam na komplet.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Já chápu, že některé recenze jsou dost obsáhlé, a tak vydání celé recenze najednou by asi nebylo adekvátní vynaloženému času/úsilí... ale na druhou stranu, jednotlivé díly bych vydával pár dní po sobě, aby tam byla jistá kontinuita - jinak si můžu buď počkat, až vyjde poslední díl a pak si to přečíst najednou, nebo je číst postupně, ale pak už si nepamatovat, co bylo v předchozím dílu řečeno.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Tu dovolenou Vám oběma přeju, a máš pravdu, nám čtenářům po tom fakt nic není... Přesto recenzovat jednu věc tak dlouho, u které jak už tu bylo řečeno šlo vlastně pouze o to audio-nehledě jak zrovna tato část dopadla (zbytek naprosto tucnový NTB) je podle mě...minimálně laxní přístup, ale já jsem jen čtenář a mě se zodpovídat nemusíte :) taky se přikláním k přáním ostatních čtenářů, radši celé najednou, max. po dnech...
Zdraví NoDi

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro napravu tak zpraseneho zaznamu internim mikrofonem kamery bych doporucoval najit nejaky klidnejsi bar a postupne ctenare zvat na poslech :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ta kamera patri do muzea, kupte neco so nahrava na SD karty nebo interni pamet. A externi miktofon je nutnost kdyz chcete hodnotit audio.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.