Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nepřehlédněte! Gravírovačka Swiitol C18 Pro za super cenu i s příslušenstvím

PR článek
Pořiďte si kvalitní rychlou gravírku, která probudí vaši kreativitu. V prodeji je buď samostatně, nebo včetně praktického vybavení.

V dnešní době se kreativitě meze nekladou, ledaže byste odmítali vlnu technologického pokroku. Laserové gravírovací stroje jsou skvělým pomocníkem pro vytváření uměleckých děl, originálních personalizovaných dárků a dalších předmětů na profesionální úrovni. Technologii gravírování, tedy vyrývání nesmazatelné stopy, je možné aplikovat na širokou škálu materiálů, jako jsou dřevo, kov, sklo a plast. Představme si jednu s pokročilých gravírovaček na trhu, kterou můžete pořídit i s praktickým příslušenstvím navíc.

Laserová gravírovačka Swiitol C18 Pro 18W

Tato gravírka je vhodná jak pro začínající, tak pro pokročilé uživatele. Je vybavena nejnovějšími technologiemi a disponuje vysokou rychlostí až 30 000 mm za minutu, což je dvojnásobek běžné rychlosti.

Konstrukce modelu Swiitol C18 Pro je velmi stabilní, což po celou dobu gravírování zajišťuje vysokou přesnost a zároveň se redukuje hluk a vibrace. Nechybí samozřejmě ani filtr, který odfiltruje až 97 % ultrafialového záření, takže při práci nemusíte mít na očích ochranné brýle.

Špičkové řezací schopnosti

Díky velké pracovní ploše 400 × 400 mm je možné gravírovačku využít na nejrůznější projekty. Laser s optickým výstupním výkonem 15–18 W si hravě poradí s většinou materiálů – od překližky, bambusu a skla přes keramiku, kov až po nerezovou ocel. Dokonce zvládne i vícebarevné gravírování na nerezovou ocel, což vám umožní vyrábět ještě zajímavější produkty.

Gravírovací stroj Swiitol C18 Pro 18W je kompatibilní s mnoha standardními gravírovacími programy, jako jsou LaserGRBL nebo LightBurn, a podporuje různé formáty souborů, včetně NC, BMP, JPG, PNG, DXF.

Specifikace:

  • Gravírovací plocha: 400 × 400 mm
  • Příkon stroje: 90 W
  • Optický výkon laseru: 15–18 W
  • Vlnová délka laseru: 455 ± 5 nm
  • Přesnost gravírování: 0,01 mm
  • Hmotnost stroje: 4,6 kg
  • Maximální rychlost gravírování: 30 000 mm/min.
  • Velikost laserového paprsku: 0,08 × 0,08 mm

Laserovou gravírovačku Swiitol C18 Pro 18W nyní pořídíte na webových stránkách TomTop.com za  necelých 7 412 Kč s naším slevovým kódem SW18PR. Zboží je odesíláno z evropského skladu.

Na stejném eshopu můžete zakoupit gravírku Swiitol C18 Pro 18W za zvýhodněnou cenu také v sadě s užitečným příslušenstvím. Stačí zadat slevový kód SW202430 a cena se sníží na 10 136 Kč. Součástí balení je kromě přístroje vzduchové čerpadlo (Air Assit Pump), rotační válec (Rotary Roller), voštinový gravírovací panel (Honeycomb Working Table) a 8 kusů nožiček pro zvednutí stroje o 12 cm (Height Raised Footpad).