Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Objevte kouzlo domácího kina - projektor Lenovo XIAOXIN 100 nyní pod 5000 Kč!

Představujeme oblíbený projektor od Lenova, který vám umožní sledovat filmy a seriály na velké obrazovce ve dne i v noci.

V moderním světě plném digitálních technologií přináší Lenovo novou dimenzi zábavy přímo do vašeho obývacího pokoje. Projektor Lenovo XIAOXIN 100 oplývá řadou pokročilých funkcí, díky nimž se sledování každého videa stane skutečným zážitkem. Proměňte jakýkoliv prostor u vás doma v soukromé kino s obrazem tak živým, že si budete připadat, jako byste byli součástí děje.

Kvalitní Full HD obraz s vysokým jasem

Projektor Lenovo XIAOXIN 100 nabízí rozlišení 1080p Full HD s kontrastním poměrem 2000:1 a podporou technologie HDR 10, takže pro něj nebudou problém ani videa s vyšším dynamickým rozsahem. Moderní LED lampa se svítivostí až 700 ANSI lumenů (životnost 30 000 hodin) vám umožní projektor používat nejen ve tmě, ale i během dne. Díky vysokému jasu je v obraze vidět každý detail a to i při kontrastních scénách. Inteligentní zaostřování po spuštění vždy opraví jakékoliv zkreslení obrazu.

XIAOXIN 100 je velice tichý, hlučnost za chodu nepřesáhne 30 dB. Pohání ho výkonný 4jádrový procesor Huawei HiSilicon 352. Co se týká konektivity, můžete se spolehnout na rozhraní HDMI, USB 2.0 a dále na bezdrátové připojení přes Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0. Nechybí ani 3,5mm jack pro připojení sluchátek. V balení objevíte dálkový ovladač pro pohodlné ovládání, ale když si stáhnete speciální mobilní aplikaci, přístroj budete moci ovládat i přes smartphone.

Jestli vás projektor Lenovo XIAOXIN 100 zaujal, můžete si jej zakoupit v 58% slevě v internetovém obchodě TomTop. Do výprodeje je však zařazeno pouze 82 kusů a více než třetina je již pryč. A když v košíku zadáte náš slevový kód FFXX100, cena se jako kouzlem sníží z 5 370 Kč na 4 455 Kč a to již stojí za hřích, co říkáte? Zboží se odesílá zdarma z německého skladu obvykle do 24 hodin.