Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

OCZ uvádí zdroje Silencer Mk III a nadále šlape po jménu PC Power & Cooling

PC Power & Cooling Silencer Mk III 500w
OCZ začíná připomínat schizofrenika. Ač sama nadále udržuje při životě, ba dokonce oživuje, klasické zdroje PC Power & Cooling, nebojí se současně "špinit" pověst této značky uváděním zdrojů, které porušují řadu z firemních pravidel zdrojů se týkajících. Ani třetí generace zdrojů Silencer toto nenapravuje…
PC Power & Cooling Silencer Mk III 400w PC Power & Cooling Silencer Mk III 600w

PC Power & Cooling Silencer Mk III jsou prostě tuctové zdroje. Konstruke 80Plus Bronze zdrojů s 12cm ventilátorem a odpojitelnou kabeláží (další porušený mýtus navíc oproti Mk II) je na trhu v hromadě wattáží od hromady výrobců a Silencery Mk III tak nemohou nabídnout prakticky nic zajímavého, leda by vám šlo o to, jaký nápis je na samolepce zdroje.

Bohužel pro PC Power & Cooling už dnes není výjimkou ani nabízení zdrojů s jedinou silnou 12V větví, ani pětiletá záruka. Unikátnost zdrojů tohoto výrobce se tak v rámci řady Mk III již prakticky zcela rozplynula. Silencery Mk III jsou nabízeny s výkony 400, 500 a 600 W. Nabízejí na 12V větvi prý všechny tři 54 A - to je evidentní copy&paste chyba na webu výrobce, 54A 12V větev bude mít jen nejvýkonnější model. Můžeme tak v tuto chvíli vzít zavděk pouze PCI Express kabeláží, kde 400W model nabízí 1× 6+2pin, oba vyšší pak 2× 6+2pin.

PC Power & Cooling Silencer Mk III 600w PC Power & Cooling Silencer Mk III 600w

Kolegové z HardwareHeaven proklepli 600W model.

Zdroje: 

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku OCZ uvádí zdroje Silencer Mk III a nadále šlape po jménu PC Power & Cooling

Středa, 16 Listopad 2011 - 06:53 | nameless1 | OCZ? To jsou ti podvodníci se SSD? Ale očividně...

Zobrazit diskusi