Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Osm OCZ Deneva SSD v RAIDu (LSI MegaRAID)

OCZ logo / OCZ Technology logo
OCZ Technology na Computexu předvádí pár zajímavostí z oblasti SSD. Na prvním místě jsou to PCI Express SSD RevoDrive s řadiči SandForce SF-1200 a kapacitami od 128 do 480 GB, dále nové rychlé rozhraní HSDL (High Speed Data Link) schopné datové propustnosti v řádech desítek gigabitů za sekundu a konečně také osm SSD Deneva zapojených do jednoho RAIDu…

Kapitoly článků

3.  Osm OCZ Deneva SSD v RAIDu (LSI MegaRAID)

U další předváděčky se OCZ spíše přiživuje, protože tím hlavním zde je řadič společnosti LSI, se kterou se nyní OCZ oficiálně kamarádí. Na snímku (a videu níže od TweakTown) je sestava s řadičem LSI MegaRAID 9260-8i (nad grafikou GeForce) a k němu je připojeno osm 100GB OCZ SSD Deneva.

LSI MegaRAID 9260-8i Osm SSD OCZ Deneva v RAID zapojení

Na obrázku vidíte i zmínku o 245,54 MB/s, to je „souhrnný“ výsledek všech testů IOMeteru, jinak propustnost při souvislém čtení sahá někam k 1 GB/s, u zápisu je to nižší (přes 700 MB/s).

Sledujte hlavně ten hardware, je to jasný? ;-)

Kapitoly článků
3.  Osm OCZ Deneva SSD v RAIDu (LSI MegaRAID)

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Computex 2010: OCZ zrychluje SSD

Žádné komentáře.