Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Pentax už jen jako D-SLR, kompakty přeznačeny na Ricoh

Tak původně byly jako Pentax označovány zrcadlovky firmy Asahi. Označovat jako Pentax zrcadlovky značky Ricoh je skoro návrat k tradici. Nic proti jejich kompaktům, ale trademark Pentax se na mýdlové krabičky stejně nikdy nehodil.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ono by mozna bylo lepsi prejmenovat na Ricoh i ty zrcadlovky. Za poslednich 10 let si Pentax vybudoval takovou povest, ze nekteri obchodnici zrcadlovky odmitaji prodavat - kvuli virtualni nabidce objektivu a prislusenstvi a reklamovatelnosti nekterych zrcadlovek a objektivu, u kterych je kvuli vyrobnim vadam selhani jen otazka casu.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No a to soudíš podle čeho? Podle zcela bezvýznamného trhu v ČR o které 4/5 světa ani neví kde leží? :) Směšné. Už tady chybí jen ten troll vykřikující o neschopnosti Pentaxu zaostřit.....

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Inovovaná 645 D je na cestě....http://www.pentaxforums.com/news/pentax-ricoh-at-cp-in-japan.html. Canikonu ujíždí vlak... :o)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jistě Canikonu ujíždí vlak, když maj dohromady asi 90% prodejů zrcadlovek :) Konkurence je zdravá, tak se už těším, ale spíš to přijde od strojů typu K-3 než 645D.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

CaNikon a středoformát se má asi tak jako Pentax a fullframe, ale u Pentaxu je přece jen o něco pravděpodobnější... :P

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.