Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Přichází bezdrátové SD karty

Pozde a slozite...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Do SD karty se určitě vejde "super" anténa :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ony ty WiFI "antény" v některých mobilech a dalších přenosných zařízeních nejsou někdy popravdě o mnoho větší ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud by to bylo 32GB a melo to nejaky inteligentni power management (napr. zapnuti Wifi pouze pri detekci specifikovane site), tak by to nebylo spatne. Osobne me na fotaku stve, ze je nutno bud pripojit kabel nebo kartu vyndat a dat do ctecky. Pokud bych jen prisel domu resp. na dosah moji site a obsah karty se automaticky presunul do PC, ani bych se nezlobil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Večer přijdu domů, foťák se sám připojí k WiFi a přenáší fotky a videa... za dvě hodiny se vypne, protože došla baterka, čtvrtina dat je přenesená...

Tomu říkám domácí idylka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To už mi přijde mít k tomu foťáku něco jako dokovací stanici, kde se jednak dobije baterka jednak přenesou nové fotky na definované úložiště (do PC, na domácí server či NAS, do mraku... ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ljelinek: Stejne ten fotak musis nabijet, ne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to asi musí, ale já třeba nabíjím jednak řádově míň často (ergo 10x), než z něj vytahuju fotky a jednak musím vyndat baterku a dát ji do nabíječky a stejně foťák připojit na USB kabel :)
takže taková funkce mi taky přijde vhod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To jo, jenze treba u EOS450ky jsou dvirka pro baterku pekny bytelny (nehlede na to, ze u tohohle fotaku akumulator fakt drzi dost slusne), kdezto pro USB je tam jen takova ta gumova sragorka, nad kterou se hrozim, kdy ji urvu. :( Krytka na karty je zase bytelna, ale znamena to otevrit, vyndat kartu, dat do ctecky, vyndat, dat do fotaku, nehlede na to, ze SW si pri stahovani automaticky stahne jeste nestazene fotky a ja tak nemusim zdlouhave vybirat pri pouziti ctecky. Nu, ale kazdy na to ma asi ruzny nazor a je zvykly na "ten svuj postup".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nojo no ... muj postup je, ze fotak pripojim k USB a zatimco se pres to USB nabiji tak stahuju fotky ... muj fotak patri mezi ty co si vzali k srdci narizeni EU a jinak nez pres USB nabijet nejdou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to dobrý nápad. Mě by se tam ale líbilo BlueTooth 4 s Wifi.
- EyeFi jsem chtěl koupit. Opět dobře, že jsem nekoupil a počkal :-)
- Pokud tam bude Wifi, tak to musí umět Ad-hoc a peer2peer spojení - abych se k foťáku mohl připojit telefonem-bez routeru.
- Taky by se mi líbil ze spodu karty switch pro vypnutí Wifi části.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.