Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Problém s novým firmwarem pro SSD Intel vyřešen?

Hezký. Kéž by se nVidia postavila ke svým problémům s GPU obdobným způsobem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Postavit se čelem k problému s vadným výrobkem a vztyčit zákazníkovi prostředník umí i soudruzi z Echte čéska firma - Schoda Auto Werke DDR GmbH:
http://www.ceskatelevize.cz/program/cerneovce/clanek1597/05.11.2009-18:2...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sice "kde vám dají instrukce, jak funkci SSD přes bezpečné vymazání obnovit,", ale jak na tom budou data?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

gi: Data jsou asi fuč, ale Intel přece upozorňoval, že data si má každý před upgradem zálohovat a upřímně řečeno, rád bych takového bláhu, co to před upgradem FW neudělal, poznal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Kozousch: Tak o te skodovce je to fakt luxusni :o) Ale je to typicke "It's not a bug, it's a feature" reseni problemu. Bohuzel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zálohovat, zálohovat. 100% se můžete spolehnout jen na to, že vám každé úložiště dříve či později odejde. Je to hnusné, je to triliardkrát opakované a je to tak. Tohle pravidlo nemůžete obejít.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Kozousch: Moc hezké. O důvod víc nebýt ovce a nekupovat šrot od Konzernu/Schäde...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin: chtěl bys je poznat? Zastav se u nás v servisu a můžeš si je klidně vyfotit či s nimi udělat rozhovor. Normálně se pak ještě DIVÍ!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je očividně jasné, že jste nepochopily USA krizi. Toto je způsob jak se krizi vyhnout, jak v IT tak i v automobilovém průmislu. Je potřeba stálá obnova, obnova, obnova. U někoho ihned a u někoho až za pár let.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ta voda ve Fobii je naprosta kravina. Bych se ani nedivil, kdyby ten servis a cela skodovka zazalovali toho ichtyla nebo CT. Proste pokud konstrukteri reknou, ze tohle je normalni funkce pro odvod vody tim nosnikem, tak je a neni na svete nikdo, kdo by jim mel v necem odporovat! Nejsem zastancem scheissewagenu, ani fobii, ale tohle je fakt tristni, kdyz nejaky jakoze "znalec" z horni dolni rekne, ze to necemu vadi. To je jak kdyby se hadal, ze mu vadi, ze se to auto jaksi vic trepe kdyz je nastartovane, nez kdyz neni. Ze se muze neco ukyvkat. To je proste stejna picovina. Tohle je proste konstrukcni zalezitost a s tim je/ho meli poslat do prdele. Slysel jsem takovou historku z autorizovaneho servisu Skoda, kdy prisel nejaky stary ocas s tim, ze nadrz ma mit 56litru a mu se tam veslo vic nez to. Chtel vratit prachy. Tak to merili a fakt zjistili, ze se mu tam vejde o pul litru vic ..... a co jako??? Proste podobnych dementu je na svete spousta. Taky by me mozna sralo, ze mi hlavnim (nebo aspon necim co bych si myslel, ze je hlavni) nosnikem tece voda. Mozna by me to taky desilo a zasel si do servisu, ale kdyby mi rekli, ze tak to dela, ze to je bydesign a pak bych jeste zjistil, ze to dela u vsech, tak bych se s tim smiril, protoze fakt neindikuje nic na to, ze by to mela byt nejaka vada. A uz urcite bych nerval prachy za nejake soudni paznalce (ikdyz to byl asi nejaky znamy) a uz vubec bych s tim nesel do televize, delat ze sebe kokota .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.