Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k První čipsety certifikované pro USB 3.0 má AMD

Budem proste hnidopich a len podotknem, že sú to len koncepčne hodné čipy s niekdajším SouthBridgom teda Fusion Controller Hub a nie čipsety.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám dojem, že téma čipset/northbridge/southbridge v souvislosti s integrací paměťovýho a PCIe řadiče do CPU se tu už docela dávno řešilo, snad byla i anketa, a došlo se k tomu, že se bude psát čipset, byť je to jenom jeden čip, a všichni to pochopí ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale veď ja netvrdím, že to nepochopia a som realista - keď raz AMD a Intel povedia, že ten či onen čip budú vo svojich prospektoch nazývať chipset tak to tak proste bude či už sa ten čip bude volať SoutBridge, Fusion Controller Hub, Platform Controller Hub atď...) Len aby sa neskôr nestalo, že ak v Ďalšej generácii integrácie, že nazvú čipsetom napr. SuperIO iTE IT8720F alebo napäťový regulátor Intersil ISL6329 alebo generátor taktu Realtek RTM880T-792 atď.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je celkem jedno, integrace do CPU se jednou dočká i celý south bridge, nakonec jeden čip spolkne všechno, snad kromě case, ale ani s tím už si nejsem jistý :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsechno ne. Cast zdroje musi byt zvlast ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako kdyby mel nekdo radic USB v north bridge ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.