Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k SiS se chce stát chipsetovou jedničkou pro AMD

SiS ma jednoznacne nejhorsi znaceni chipsetu.. v tom aby se pes vyznal.
nVidia jasne oznaceni nforce2,3,4
VIA jasne oznaceni KT400, KT600, KT800, KT880, KT890
 
jen SiS nema tak jasne znaceni, u VIA a nVidia jasen vidim co je novejsi a "lepsi"....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přijde mi to poněkud komické. Nevím co brání SIS konkurovat na poli AMD čipsetů, ale řekl bych jejich vlastní nezájem nebo nezájem výrobců zákl. desek. Přijde mi v pozici stejně zoufalá jako ATI. Škoda, jejich chipsety pro Intel nejsou nejhorší, ale samotné prohlášení nestačí.

Kamenujte mě vlastníci zákl. desek pro AMD s čipsetem sis, jestli je vás dost. Od dob SIS 745 nebo jak to bylo je pro mě SIS mrtvá a ticho po pěšině.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

souhlas se ShAcKaLeM - čert aby se v tom vyznal

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zase jeden pes štěká a karavana jede dál. Celkem nuda, stát se jedničkou není o tom vykřikovat, že jí chci být, ale mít výrobky na to. Potom to jde samo. Nvidia taky nekřičela za dob 3Dfx, že chce být jedničkou a kde je dnes 3Dfx.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně, jak řiká -Alan-. Sis měl jednu chvíli dobře našlápnuto s čipsety kolem 745. Desky na tom založené stály tehdy polovic, co ty s konkurenčními čipsety. Ale pak to spadlo všechno a ticho po pěšině.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Neřekl bych, že SIS je pro AMD based boards dvojkou. Řekl bych, že o první dnvě místa se perou silnější VIA a slabší nForce.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pripajam sa k prispevkom:
1, SiS mozne je 2ka na poli chipsetov pre Intely - vsak aj "znackovi" vyrobcovia typu ACER davaju do lacnejsich kancelarskych/home PC chipsety SiS; ale u AMD je URCITE 3ka - po VIA a nVidia.
2, Znacenie maju hrozne - vobec sa z toho neda vysomarit. Aj VIA uz zacina trosku experimentovat (K8 a potom vselijake 800, 880, 890, Pro, take, onake), ale stale je to jasne "citatelne" (v tomto patri cest Intelu - pls. no flame).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

:-))))  ....SISel  ze chce byt jednicka jo :-)  ....  to je jako  kdyby ALI  kricelo ze je nejlepsi :-))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

S tím ALI je to trefné. Mohli by začít třeba změnou loga, tohle se nezměnilo od dob boomu jehličkových tiskáren a grafik typu hercules. Působí jako zombie. Aspoň něco by pak mohlo značit, že se firma uzdravila a bude mít nové a svěží výrobky. I když je to pořád jen stavění Potěmkinových vesnic.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.