Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Skládací myš Microsoft ArcMouse

Tak nevim, k cemu je to dobre? Jako designerske cviceni - budiz, jako prakticka  vec...chape to nekdo??? Jo, byly doby kdy MS  delal dobre mysi....ale  nejak poslednich par let je to od 10 k -5...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavé řešení - a to nejen v možnostech transportu, ale třeba i v případě, kdy se u PC střídá více uživatelů s různou velikostí ruky - typicky rodiče / děti. Doma to mám řešeno připojením dvou myšek a tohle se zdá dobrým řešením.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No mě to připadá docela dobrý. Pracuju převážně na notebook a preferuju velkou myš a tohle bych řekl že splňuje to co by se mi líbilo ... tj. velká myš která nezabírá moc místa a lépe se složí do brašny k notebooku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> Pracuju převážně na notebook a preferuju velkou myš a tohle bych řekl že splňuje to co by se mi líbilo ... tj. velká myš která nezabírá moc místa a lépe se složí do brašny k notebooku.

Opravdu je pro cloveka, ktery casto prenasi NB takovy rozdil v prenaseni male/velke krysy?

Ja sice NB moc neprevazim, ale vozim s sebou klasickou velkou krysu (wireless) s tim, ze misto v brasne/batohu stejne je a on ten rozdil mezi velkou/malou krysou neni takovy, abych to poznal (na vaze nebo rozmerech).

Tj pro me, jak uz rekl nekdo prede mnou, hezke designerske cviceni. Mozna to par kravataku, kteri chteji mit obyvkly doplnek neobvykleho designu koupi, ale je to k necemu? Navic mi ten oblouk prijde hodne vysoky, nez aby takova mys byla pohodlna do ruky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mrdkosoft by se měl přeorientovat čistě na hardware, který mají na rozdíl od softu kvalitní.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nemaj, uz ani ten hardware ne. Jak jsem  uz psal... Jinak zrovna jsem resil akutni potrebu nove mysi, neco solidniho na praci a po vyzkouseni vseho mozneho jsem zase skoncil u laseroveho Logitechu. MS - ani nahodou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno, kdyby M$ vyrabel aspon ten HW, ale on si to stejne nechava vyrabet jinde atd..
jinak, opravdu ani ten HW nedela az tak moc dobre.. Vyzkousel jsem toho dost a vim, ze podruhe uz bych si domu nic od nihc nekoupil.. Proste logitech, je logitech..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co tam po myske a klavesnici
ale pamatate na Sidewinder joypad, ktory mal polohove senzory (ci jak sa to vola)?

to, cim sa dnes chvali Sixaxis na ps3 a (aj ked inym sposobom) wii, to vsetko tu bolo pri prichode Motocross Madness (1998? 99?)...

hw divizia MS je imo naozaj dobra.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

 M$ Natural Keyboard byla typicky M$ produkt... dobry napad zmrseny provedenim. koupili jsme jich do firmy 10ks.. co se psani ergonomie, tak si je uzivatele chvalili, ale "soudruzi ze zapadu" udelali chybu a te VELKE klavesnici dali male, tenke nozicky, takze za 1/2 roku je nemela ani jedna.. navic u 4ks odesly nejake z klaves v oblasti GHJBNUIK.
obavam se ze M$ mys dopadne stejne a bude praskat v tom spoji ;o(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skutečně vymazlený "produkt Microsoftu" byl SideWinder Precision Pro Joystick - http://images.amazon.com/images/P/B00000JDFT.01.DTLS.LZZZZZZZ.gif
Pro snímání polohy všech čtyř os (vlevo/vpravo, vpřed/vzad, kroucení kniplem doleva/doprava, otočné kolečko) měl jeden jediný optický čip. GamePort šel primitivní redukcí drátově převést na USB a šlapal jako víno. Jediný problém byl, že to nebyl "produkt Microsoftu" (proto je to v uvozovkách), ale produkt firmy Mitsumi, která jej pro MS udělala (dle toho, co lze najít uvnitř). Do dna joysticku se z vnitřní strany "podepsali" (součást formy plastu) nejspíše jeho vývojáři a konstruktéři :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> WIFT : Mezi námi - není jedno, kdo to vyvinul? POdstatné je pouze to, kdo to dostal na trh. Pološílených vynálezců jsou na světě mraky a nezaměstnaných dělníků armády. Podstatné je, kdo jejich práci dokáže dát dohromady, prodat ji a mimochodem dát všem chleba... ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi jako každý z těch co berou myšku jako spotřební zboží a ne objekt vlhkýchg snů s závažíčky vybírám podle poměru cena /kvalita / ergonomie . Takže vím že jsem včera s 4tech X6 udělal chybu :( . Po zkušenostech s obyčejným ale perfektně sednoucím Geniusím MiniTravelerem jsem doufal , že laserová minimyška od 4techu s 1000 dpi bude alespoń trochu použitelná . Bohužel , na to aby jste několik hodin drželi myšku jen dvěma prsty obtlačítek a dlań přitom neopírali je práce s tímhle skvostem pravým sadomasochysmem .

Nemám ruku na basketbalový míč , ale i tak pořádný oblouk na malé myšce k NB uvítám . Jen ten kloub se mi nezdá ... Pokud je to obyčejný plast , tak to moc velkou životnost mít nebude ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> -pao-:
A víš, že mě tahle odpověď od tebe vůbec nepřekvapuje? :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Xspy ja som bol vzdy zastanca vacsich mysitiek, kedze mam dost velke pazure, ale naposledy som objednal k novemu pc Genius Laser Navigator 335, samozrejme cez net clovek nevidi, aka je mys velka (mohol som presmejdit stranku vyrobcu, ale vtedy ma to nejako nenapadlo) a ked mys prisla, tak sa divam, ze co je to za prcka. Chce to naozaj zvyk pracovat s nou s velkymi pazurmi, ale zvykol som si, predtym som mal bezdratovu MS mys+klavesnicu, ta bola tak akurat na velku ruku,ale bezdratove uz nechcem ani vidiet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě se tato myš designově líbí. Nevím jak moc je pohodlná na práci, ale to je z jiného soudku. Tohle je dle mého taková "reprezentativní" myš pro sekretářku nějakého ředitele případně náměstka. Být obchodník(obchodnice, obchodní cestující apod.), tak si tu myš koupím. K obleku případně se perfektně hodí. Vzhledem k tomu, že je sklapovací a bezdrátová, zajímalo by mě jak by vypadala zaklapnutá na obleku(kapsička na kapesníček) případně na jiných objektech např. LCD monitoru, apod...

mimo mísu: Kontrolní otázka "Dva a šest je" se objevu tak často, že to nemůže být žádná ochrana pro automaty. Proč tu vůbec takové otázky vznikly? Co vím, tak jsem nikdy nezaregistroval, že by do diskuzí na CDR spamoval nějaký automat...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

randomofamber: Spam si neviděl, protože jsme ho mazali a věř, že toho pak bylo už opravdu mraky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, jo taky používám Geniusí Minitraveller u notesu i u laptopu (mám dva) a nemůžu je vynachválit. Velká myš mi vůbec nechybí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

-->Snejk
Také jsem byl vždy proti bezdrátovým myšítkům, dokud jsem nebyl donucen si jedno sehnat k notebooku (drát mně nehorázně štval). Po dlouhém hledání jsem vybral Logitech VX Nano (s MX518 jsem max spokojen u stolního pc) a už nikdy nechci u booka drát ani vidět - je to naprosto jiný komfort práce a všeho kolem.
Ps. baterku tam mam 3/4 roku a pořád perfektně drží

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.