Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Skvělá příležitost: Repasovaná gravírovačka ATOMSTACK A5 pod 2700 Kč

Vyzkoušejte gravírování a řezání s gravírovačkou Atomstack, kterou můžete zakoupit za velmi zajímavou cenu.

A zase to gravírování... Domácí kutilové i profesionální designéři si mohou na internetu vybírat z nepřeberného množství různých gravírovacích strojů, jež disponují moderními technologiemi. Jedním z významných hráčů na trhu je společnost Atomstack, která má velký výběr těchto zařízení. Dnes si blíže představíme model Atomstack A5 5W, který zvládne ovládat i začátečník.

Laserový gravírovací stroj Atomstack Maker A5 5W

Zařízení Atomstack A5 5W disponuje celokovovou konstrukcí, takže je dostatečně stabilní a odolné. Gravírovat zvládne s přesností 0,01 milimetru na velké množství různých materiálů od dřeva a bambusu, přes karton, plast, kůži, hliník až po lakovaný kov. Velká pracovní plocha 410×400 mm vám umožní realizovat širokou škálu různých projektů.

Optický výkon laserového paprsku je 4,5–5 W. Během vyřezávání bude váš zrak chráněn před paprskem inovativním ochranným krytem, který filtruje až 97 % ultrafialového světla.

 

Specifikace:

  • Gravírovací plocha: 410×400 mm
  • Příkon stroje: 20 W
  • Optický výkon laseru: 4,5–5 W
  • Vlnová délka laseru: 455 ± 5 nm
  • Přesnost gravírování: 0,01 mm
  • Hmotnost stroje: 4 kg
  • Podporované formáty pro gravírování: NC, BMP, JPG, PNG, DXF

Stačí vybalit a můžete začít používat

Výhodou gravírovačky je bezpochyby snadná obsluha i montáž, která vám nezabere po rozbalení více než 20 minut vašeho času. Stroj je kompatibilní s mnoha standardními gravírovacími programy, včetně LaserGRBL a LightBurn, a podporuje operační systémy Win XP, Win 7, Win 8, Win 10 i MacOS.

Kde koupit gravírovačku Atomstack?

Jestli chcete ušetřit nemalou částku, repasovaný gravírovací stroj Atomstack Maker A5 5W můžete nyní pořídit s 45% slevou za 2 634 Kč na webu Cafago.com. Cena je tak nízká, jelikož se jedná o produkt z druhé ruky, tedy ne zcela nový kus, ale samozřejmě je 100% funkční a se zárukou. Neváhejte, protože je k dispozici pouze omezený počet kusů. Zboží je zasíláno zdarma s dodáním do 3–5 pracovních dní.