Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Snímač pohybu pro Sony PlayStation

Natal mi přijde nesrovnatelně modulárnější, u PS3/Wii člověk může tak akorát máchat ovladačem, zbytek pohybu těla není nijak přenášen. Budoucnost = Natal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jak se to vezme Xbox, PS historie, Wii soucasnost, natal mozna budoucnost. Co se ovladani tyka. Ohledne napr. grafiky je zas wii pozadu.
A k mahani ovladacem, Harry Poterr na Wii je prakticky jen o pohybu zapesti, max predlokti. Zato napr. golf rozhybe celou horni polovinu tela.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na prvy pohlad sa zda rozumne co vravis. Ale poviem ti to takto. Postav sa pred televiziu a machaj prazdnou rukou a predstavuj si ze hras tenis (natal). Po druhy raz si ale vezmi nieco male do ruky a prestav si ze hras tenis, uvedomuj si zaroven i male pohyby ako je rotacia v zapesti, uchop prstami, silu stysku a machaj tak dlho az ti ten ovladac vyleti z ruky (wii).

Ano presne tak, teraz si si uvedomil ten rozdiel a chapes preco natalu sam o sebe minulost. Buducnost je tak maximalne kombinacia natalu a wii. Ibaze natal bude stale narocny na HW a bude mat lagy.

Inak doporucujem kupit si domov wii a zohnat k tomu aspon minimalne dva ovladace. Potom si kup domov X-box a playstation. Skonci to najskor tak ako som to zazil ja. Playstation a x-box ostali v rohu (vhodne pre 1-2 hracov) a vsetci sme spolu hrali wii, klabosili a chlastali. Wii je pre obcasnych hracov a tych je viac ako tych HC. Obcasny hraci zaroven tolko nehackuju konzole a radsej si kupia original ........

jedine co mne osobne chyba u wii je integracia do FPS

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a v tom je ta modulárnost Natalu - klidně mohu hrát s prázdnou rukou ale i s opravdovou raketou - každý jak uzná za vhodné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj EARL, mozno sa mylim ale ked sa zamyslis tak jedna kamerka urcite nedokaze zachytit vsetky jemne pohyby, jejich silu a smer....... je to ako keby si zrakom odpozoroval jak sa lyzuje a pritom nedokazes vobec odpovedat kde je ako sila....

OPRAVA:
jedine co mne osobne chyba u wii je integracia tanecnej podlozky do FPS. Pride mi naozaj neskutocne trapne pohybovat sa Joystickom. O klavesnici uz radsej ani nemluvim....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A dá sa to použiť aj ako normálny baterka? ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No moc jako normalni s takovou baterkou vypadat nebudes ale pujde to :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je vidět, že Wii urřilo směr a Sony napodobuje. Většinu si vzalo od Wii, kameru z Natalu. Svítící kuličku přidali, aby ovladač lépe identifikovala kamera. Otázkou je jak si kamera poradí s přesvětlenou místností.

Souhlasím s tím, že Natal bude dobrý, až se doladí lagy. Ale momentálně, v minulosti i v nejbližší budousnosti ovládání alá Wii zůstane.

HD grafika Wii nechybí. Hraní je o zábavě a kolektivní zábavě, což Wii plně splňuje. Kdo to nezkusil nepochopí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.