Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony dala čtvrt miliardy za Gracenote

Gracenote není jen tupá databáze na získávání tracklistu ze stažených MP3.. "Nastane rychlý úprk k FreeDB pod GNU licencí?" - to těžko, neexistuje žádná jiná tak obsáhlá databáze skladeb, která by mohla fungovat s Track ID na SE telefonech. Vaření z vody je ale tak fajn :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2hm : a kolik těch SE tydlifounů je? a kolik jich toto využívá. já rozhodně nee. a šílenci mých pubošů taky nee. oni chtějí poslouchat a ne si ke každé skladbě stahovat spoustu pítchovin, stejně vědí z hlavy k tomu všecko a za měsíc to smažou. A na FreeDB bych až tak neplival - je dost dobrá i velká :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lord Helma: to že to nepoužíváš je věc druhá. A co myslíš tím "oni chtějí poslouchat a ne si ke každé skladbě stahovat spoustu pítchovin"? TrackID o kterém tu psal je o tom, že neznáš název či interpreta skladby co hrajou (někde.. třeba hospoda, párty,......). Nahraješ a ono to odešle Gracenote. Miluju českou diskuzi, fakt. Co diskutující, to různý stupeň žumpy. Jedni z lepších jsou ti, kteří určitou funkci nepotřebují a tak ji okamžitě nikdo jinej také nepotřebuje..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hm: Většině z nás myslím došlo, že SONY-Ericsson asi nebude typický příklad toho, kdo by měl problém s odkoupením Gracenote firmou SONY ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Při nejlepší vůli FreeDB je k ničemu, to už se bavme spíše o MusicBrainz. Obsahově se Gracenote a FreeDB nedá srovnávat, chyb v ní je také mnohem více než v Gracenote. Alternativy samozřejmě existují, třeba AMG (All Media Guide) nebo GD3. Ti navíc mají i DVD metadata. Disclaimer: všechny db používám a srovnával jsem si je pro použití na CZ tituly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.