Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony je v šoku z výše pokuty za 24 upirátěných skladeb

Fakt na univerzite v Columbii? Nechteli by se redaktori nejdriv naucit prekladat a zjistit si co je to za univerzitu? Coz takhle Columbia University of NY city ... http://www.columbia.edu/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nutno říct, že se nikdy nepíše, co to bylo za písničky, pokud se jednalo o písničky Marty Jandové s prvních několika alb, tak měli určitě větší cenu než 150k USD. Podobně jě na tom skupina Northland u všech 5ti pisniček co nahrála :). Tedy dokud neuvednou co stáhla, je to jen plácání do vody...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Azor - Marta Jandova, hmm Marta Jandova - Die Happy, nie?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A to je právě ten relativní element - jinému Jandová nestojí za zlámanou grešli. Tudíž je třeba paušalizovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, chtěl jsem si nelegálně stáhnout jednu píseň která se mi líbí. Ale raději budu nájemný vrah. Jsou za to menší postihy když vás chytí a pokud mě nechytí, budu mít dost peněz, abych si skladbu pořídil legálně

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

24 hudebních titulů včetně písní od No Doubt, Green Day, Linkin Park, Sheryl Crowové nebo Glorie Estefanové, uvedla CNN

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Machina
Pekne, pekne :) Bohuzel pravdive.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Songo: Autor se omlouvá ze nesprávný překlad, na obsah to ale myslím nemělo vliv, možná, že ani na funkci rostlináře ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je potrebné kradnúť hotovosť. Vždy tak do 150?, nie je to veľmi postihnuteľné a kúpiš si vždy za to neuveriteľné množstvo skladieb. Je to schodnejšie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

však si radši měla ukrást CD v obchodě, když by ji chytli, dostala by patrně jen přes prsty :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenže o to jde :-) Za klávesnicí se krade tak nějak - snadněji. Hlavně ti, co nemají moc rádi adrenalin ani sluníčko :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

dělají to dobře mafiáni - nejdřív nastřelí velkou sumu, aby se o nich všude mluvilo, pak to je jakoby někomu líto a po několika odvoláních ve finále vymáčknou z chudý matky opticky o dooooost menší, ale přesto stále neadekvátně vysokou částku... oni budou ti hodní a nikdo se nebude pozastavovat nad nesmyslností toho všeho...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsou v soku, ale spis proto ze si pozde uvedomili ze spadli do pasti, kdo chce moc, nema nic. Alespon doufam ze protiutok bude ze je to protiustavni (osmy dodatek jejich ustavy, excessive fines).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Azor: Marta Jandová... kdo to je? To je matrace toho stupidního plešatce Petra Jandy? Earlem zmíněná zlámaná grešle v případě obou je až příliš vysoká cena.No Doubt, Green Day, Linkin Park, Sheryl Crow, Gloria Estefan... v podstatě dtto.   SONY BMG je jeden z největších producentů totálních shitů, nemám potřebu až na velmi ojedinělé výjimky (malé labely, které SONY pohltili) z jejich katalogů cokoli pořizovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dusevni autorstvi trpi tim ,ze neni "hmatatelne". Kdyz nekdo nekomu ukradne auto zbusobi mu ztratu jasne vycislitelnou a hmotne jasne zretelnou. Kdyz nekdo stahne par pisnicek/filmu tak z prvniho pohledu zadna "zretelna" ztrata proste neni ,nikomu nic nechybi a v podstate je to diky tomu i tezko vycislitelne. Dokonce muzeme cely pohled obratit vzhuru nohama a tvrdit ze "pirastvi" ( myslim tim stahovani pro osobni potrebu ne za ucelem dalsiho prodeje a generaci zisku) je jednoznacne pozitivni pro sireni znacky zpevaka/herce/atd. coz jako propagace znacky je placena zalezitost , tzn pirastvi je reklama , sireni znacky a je to pro autory/herce jenom dobre. Uz ted napr. vime ze zpevaci vydelavaji jenom na koncertech vice mene , a cim pak to je ?  => ve vsem jsou penize a protoze RIAA a podobne jsou rentieri , kde skoro za "nic" dostavaji velke penize , maji i vliv na politiku lobby atd . . . kdo by nechtel penize zadarmo, ze ? :-)
zbusob vycisleni skody       to bych udelal jednoduse, uz tak nefunguje presunkce neviny a media jsou "zdaneni". Zrusit veskere nespravedlive poplatky a vycisleni skody je jednoduche , cena na trhu ? cena CDcka atd. To ze to v dobe stahovani sdilim je irelevatni , postupovalo by se presne stejne pro vsechny ( neplatilo by to pro servery a pro "palice"). Myslim ze by kazdy s tim musel souhlasit a nebylo by potreba ani dotoho tahat soudy > administrativa apod. A co treba se zeptat samotnych autoru, jakou navrhujou pokutu ?
Cilem vysokych pokud je zastraseni a takhle vysokych pokut je bych rekl uz terorismus a odporuje to i americke ustave , vlastne i ceske. Samozrejme pokud by sankce byly takhle nizke , pirastvi by se rozmohlo daleko vice (mozna) a tim plynule prejdeme do 21 stol.
21 stol. a reseni distribuce      kazdy na to uz asi prisel sam , zbavit se Molochu vsech pijavic RIAA atd je velmi , velmi jednoduche  INTERNET , zbusobi jak to udelat je nametem jine diskuze. Budou zde jen autori a napr. nahravaci studia. Verim ze takhle autori dostanou o nekolik vice radu penez vice a lidi v RIAA si najdou poradnou praci ( treba v dolech ) .
 
btw ale nechtel bych byt v kuzi te pani , politika a lobby je hnus a tenhle zbusob zda se mi ponekud nestastny , uvidime co prinesou "piratske" nove vznikajici strany.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

este raz opakujem,v tomto pripade nejde o tie peniaze,ale o to ze obcas potrebuju z niekoho spravit exemplarny pripad,aby sa im dobre tahali peniaze od ludi ktorym posielaju vyhruzne listy s navrhom na mimosudne vyrovnanie (blabla,podla nas si tahal,pusti par stovak az tisicov,inak skoncis ako jammie)-vdaka tomu si vacsina ludi trikrat rozmysli ci to bude tahat pred sud,ci uz su "vinni" alebo nie (cize klasik vydieranie/vypalnictvo).a peniaze ktore tym RIAA ziskava niesu zanedbatelne,jedna sa o desiatky milionov dolarov..preto si myslim ze "piratov" ani nechcu vymitit-ved vdaka nim maju paradny zdroj extra prijmov (a s tym ze vdaka nim o nejake aj prichadzaju na mna nechodte,tomu snad neveri ani riaditel RIAA)..

hnus.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K tomu bych řekl jen jedno. Pokud jsou na světě soudci, kteří dokáží za takovouto věc odsoudit člověka k takto vysoké pokutě, tak bude jen hůř. Trest musí být spravedlivý a přímo úměrný výši škody způsobené trestným činem. Rozhodně však nesmí být odvozený od imaginární fabulace žalující strany. Svobodná matka jistě nemá tolik peněz, aby tuto částku splatila za celý svůj život. I kdyby celý život žila za minimální mzdu a zbytek svého platu odváděla nahrávací společnosti, tak částku nesplatí a nahrávací společnost se tak již teď může s penězi rozloučit. Komu tak takový rozsudek pomůže? Nikomu. Ani obžalovanému, který takto přemrštěný rozsudek nepřijme, ani žalujícímu, který v podstatě vyhrál jen negativní publicitu, ani spravedlnosti, protože když padají takovéto rozsudky tak je jakákoliv soudní pře pouze loterií a pro občany důkazem, že spravedlnost neexistuje. Co je však daleko nebezpečnější, je skutečnost, že za stažení pár MB virtuálních jedniček a nul, vezme soud člověku veškerou budoucnost. Pokud v 25 letech (nevím kolik jí je přesně) dostanete trest, že zbytek života budete jen splácet peníze firmě, která má každoročně miliardové zisky, tak se s tím nesmíříte, a to myslím že bez vyjímky. Naopak si myslím, že taková situace přesně nahrává zkratům typu, když už mě zničili život tak vezmu pistoli a začnu střílet, protože já už nemám co ztratit. V lepším případě situaci, kdy bude stahovat cokoliv kdykoliv, protože jestli splácet 2 miliony $ nebo 2 miliardy $, to už je pro většinu lidí jedno = takovýto rozsudek nevede k nápravě, ale je potenciální hrozbou do budoucna.

První otázkou soudce v takovémto sporu by mělo být: "Jak jste vaše skladby ochránili, aby nedošlo k jejich rozšíření na Internet?" následovaná otázkou: "Musel překonat obžalovaný nějakou ochranu když si soubory z Internetu stahoval?" Pokud je na obě dvě otázky odpověď NE, tak jednání končí a obžalovaný odchází bez jakéhokoliv trestu. Je totiž povinností majitele svůj majetek chránit. Jak je vidět na příkladu her pro PS3, je možné vymyslet ochranu, kterou není možné prolomit. A že CD (DVD) zkopíruje každý? Tak to nevydávejte na CD (DVD) když je to nezabezpečitelná platforma. Pokud to vydají i přesto, že ví že platforma není bezpečná, tak si musí být zároveň jistí, že se to bude kopírovat a objeví se to na Internetu = neochraňují svůj majetek = žaloba je bezpředmětná. Mají si vymyslet novou technologii, odolnou a nezkopírovatelnou. V možnostech těchto firem to je, a to bez diskuze.

Dle mého mínění, pokud už by soud za stažení 24 písniček, chtěl dát svobodné matce nějaký spravedlivý a výchovný trest, tak by měl být například "24 hodin veřejně prospěšných prací". Už to, že si musí zaplatit hlídání pro dítě a jít po práci někam uklízet, je větší zárukou, že už nic stahovat nebude, než pokuta 1,92 milionů $.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já se musím přiznat, že totálně nechápu tyhle soudní tyjátry. Kopírovalo se i v době kazet ostošest, nikdo nic takového neřešil a autoři byli rádi že jejich hudba je šířena a poznávána lidmi všech skupin. A vždycky co svět byl světem, to bylo tak, že kdo na to měl, tak si to šel koupit a kdo na to neměl tak si to okopíroval, to jen choré mozky v honbě za ziskem to vidí jinak a myslí si, že je to jinak, něco na tom změní a tyhle tyjátry jim umožní prodat víc placených nosičů. Bohužel je to asi tak stejně pravděpodobné jako že se jim ve čtvrtek povede rozkrojit zeměkouli na dvě přesné poloviny. Jediné čeho docílí, bude zvýšená nenávist posluchačské veřejnosti i autorů vůči nim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> RedBaron:
Nejsem si úplně jist, ale když kdosi přišel s nějakým rekordérem, byl z toho řádný soudní průser, který však dotyčná firma nakonec vyhrála s tím, že nemůže být zodpovědná za to, co s jejím produktem dělají koncoví uživatelé. Takže příživníci s tím měli problém od samého počátku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kazda strana ma dve mince. Pokud byste byli soudce a sympatizovali s myslenkou ze RIIA jsou pijavice. Co udelate?

a) budete se snazit dat vhodnou pokutu, tak aby ji obzalovany mel moznost zaplatit.

b) opakovane overite ze nesmysle z obzaloby jsou myslene vazne a udelite pokutu v " pozadovane" vysi.

Takovýto exemplarni pripad ma pak presne opacny effekt nez RIIA touzila mit. Nikoli odstraseni, helej kamos musel dat DVA cele platy za par pisnicek, alebrz celkove opovrzeni cpolecnosti nad takovymto postupem. Vzhledem k tomu ze politici jsou ovladani lobisty(uplatky) a toci se jak korouhve podle nalady verejneho mineni. Je tento rozsudek velmi dobrou agitaci pro Piratske strany. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No su v soku, lebo si uvedomili, ze taka vysoka pokuta moze zlomit lahostajnost mlciacej vetsiny, vyvolat nevolu ludi a nasledny tlak na politikov a ty im uz nemusia tak ochotne zobat z ruky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Najednou jim doslo ze to prepiskli ze si postvou lidi proti sobe...
Zarazi me ze soudce uznal skodu dle "odbornika" obzaloby a nenechal vyrobit nezavisly posudek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> gGeo
Soudce musí v prvé řadě soudit nestranně a spravedlivě, ať už by jeho pohnutky byly jakékoliv. Jak by sám před sebou mohl obhájit, že sice pomohl veřejnému mínění proti RIAA, ale kvůli úplné pitomosti zcela zničil život jednomu člověku ? Osobně bych byl velmi rád pokud bych věděl, že v případě, že se někdy budu muset svých práv domáhat u soudu, bude soudce nestranný a spravedlivě danou kauzu rozřeší. Pokud by soudci svými rozsudky měli sledovat nějaké své postranní motivy, tak můžeme soudy klidně zrušit, protože místo spravedlnosti bysme dostávali jen sázku v ruletě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vivat Amerika, svobodná zeme , zem neomezených možností a neomezených pokut . Jedine v Americe vám sečtou tresty a mužete jít do lochu i na 200 let. A za dobre chovani vam možná pulku prominou.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Eh, technicka poznamka - soudce s tim nema co delat, vysi pokuty stanovuje (laicka) porota.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fredy1: Prave proto se ty tresty scitaji ty chytraku. Se smejes ze nekdo dostal 200let, jenze ono kdyby dostal 100 tak snadno muze vylezt z vezeni zivy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já sy myslím, že ta dívčina může být v naprostým klidu. Možná překvapí jak jsem k tomu závěru došel, ale podívejme se na to reálnýma očima.Předně se vůbec nemusí znepokojovat, každému je jasné, že tu pokutu nikdy nezaplatí. Představte si něco podobného u nás. Dovedu si představit vymáhání pokut řekněme v řádu statisíců. Ale při milionech se může každý vesele smát. Kde nic není, ani smrt nebere:-). Takže maj holt smůlu. Představa, že by matku 4 dětí zavřeli na tvrdo, tomu nevěřim i když po tom rozsudku se zdá, že v USA je možné vše, ale to by bylo takové pozdvižení, že by to justice neustála. Zkrátka, je to plácnutí do vody a přiznejme si, natolik přemrštěné, že se soudce totálně ztrapnil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

souhlasim naprosto s nazorem ze tohle nebude jako zastrasujici priklad fungovat. Tohle pouze nazene volicu do naruce piratskych stran a RIAA bude mit utrum uplne. Politika rozhodne o tom jak budou vypadat zakony o ktere se riaa opira, a tim bude moci definitivne zavrit svuj neslavny kram.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

opravdu je mi lito te zeny, myslim ze by nebylo od veci na ni usporadat na serveru jakym je napriklad piratebay nejakou sbirku, myslim ze i to by byla skvela kampan protipiratskych stran pokud by to spravne zmedializovali ... jedna se totiz o absurdni utok na jednu zenu a priznejme si ze je ABSURDNI. a piratske strany ji z toho podporou sbirky a racionalizaci vylobovanych zakonu dokazi dostat :-) myslim ze je to dobry namet na kampan, ostatne spousta lidi se v situaci te zeny najde... kdyby se pro podporu takove sbirky sehnalo i par umelcu melo by to primo BOMBASTICKY efekt ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Připomíná mi to román Bídníci: Jean Valjean dostal 20 let za krádež chleba...
Její trest je úplně stejně neúměrný zločinu.
Prostě středověk. :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako trest bych ji to nechal zazpívat před porotou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To bylo sakra drahe cedlo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A to dnes může potkat každého z vás. Proto volme piráty !! Ono 6 % hlasů v parlamentě může být rozhodující pro všechny zákony, tak jak měli moc lidovci, je to preferovaná část obyvatelstva.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

keto: co to sakra meles chlape?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Připadá mi vůbec, že v současné době přechází demokracie pomalu ve vládu boháčů. Ty zákony, podle kterých jsou chudáci souzeni, si prosadili boháči, lépe řečeno zbohatlíci ze zábavního průmyslu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, jestli to tady už někdo zmínil (nečetl jsem celou diskuzi), ale podívejte se na toto:
http://www.q3.cz/images/181_17542.jpg
Myslím, že to snad ani nepotřebuje komentář...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že je to jen velký strašák, aby se ostatní zalekli. Soud vyřkne takto vysokou částku, zpráva o tom obletí celý svět a pár lidí přestane stahovat písničky (ikdyž ve skutečnosti to není pokuta za stahování, ale za sdílení). U odvolacího soudu jí pak dají mnohem nižší pokutu, vlk se nažere a koza zůstane skoro celá :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mark1561: to si myslím by bylo chybou. Předně se položte na otázku, kdo ty peníze dostane. Ona ne, shrábne je RIAA a bude opět silnější a troufalejší?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ano ale riaa organizaci to velice poskodi a te zenske, priznejme si, by piratske strany zachranili zivot, ... myslim ze by to byl politicky solokapr a zacatek konce RIAA a podobnych organizaci. Mate tu mucednika, nepropasnete to :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

jestli mi rozumite ... v tomhle pripadu proste NIKDO nemuze byt na strane riaa, protoze i ten nejsvatejsi si poslechl minimalne 30 pisnicek dohromady nelegalni cestou a okamzite si predstavi sebe na jejim miste ... tohle je jasna prohra riaa a ta se to pokusi ututlat jak to jen pujde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fredy1: Ad soucty trestu: Jo to je pravda, aspon je sance ze se ti nejhorsi nedostanou ven. Na rozdil od nasi zeme, kde se nekteri parchanti z dozivoti dostanou ven za par desitek let. To ti prijde lepsi?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mimochodem, pokusim se vysvetlit na konkretnim pripadu co myslim tim velkym politickym kapitalem ktery tento ukazkovy pripad skryva ... kdyz jsem tuto kauzu pro pobaveni prednesl v praci u kavy ... PET LIDI proste prohlasilo ze priste voli piraty a hotovo, maji jen jeden bod na programu ale zachrani nam krk pred riaa :-) ... chapete ? proste riaa se ted postavila do pozice agresora ktery ohrozuje i ty nejsvetejsi z nejsvetejsich (vzdyt co je to dvacet pisnicek) ... tohle nutne musi vyvolat reakci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no nevim trestat jednu zenu za vsechny piraty sveta mi moc adekvatni nepripada, trest ma odpovidat cinu a kvuli teto jedne zene a 24skladbam urcine nikdo o praci neprisel, tak proc tak vysoka pokuta?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Toto si stiahla:
- Guns N Roses "Welcome to the Jungle"; "November Rain"
- Vanessa Williams "Save the Best for Last"
- Janet Jackson "Let's Wait Awhile"
- Gloria Estefan "Here We Are"; "Coming Out of the Dark"; "Rhythm is Gonna Get You"
- Goo Goo Dolls "Iris"
- Journey "Faithfully"; "Don't Stop Believing"
- Sara McLachlan "Possession"; "Building a Mystery"
- Aerosmith "Cryin'"
- Linkin Park "One Step Closer"
- Def Leppard "Pour Some Sugar on Me"
- Reba McEntire "One Honest Heart"
- Bryan Adams "Somebody"
- No Doubt "Bathwater"; "Hella Good"; "Different People"
- Sheryl Crow "Run Baby Run"
- Richard Marx "Now and Forever"
- Destiny's Child "Bills, Bills, Bills"
- Green Day "Basket Case"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

JSK: a tady je krásně vidět, co reprodukují veškerá média u nás, stačí to dát do googlu. přitom rapidshare žádnou pokutu 24 miliónů eur nedostal...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ucho: mno jo, asi to bude supr kachna. Taky si mohl přihodit nějaký odkaz. Co jsem nasel tak 24M EUR není pokuta ale "hodnota" udajných "děl" na něm uložených.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

JSK: jj, však je to napsané i na stránkách žalujících GEMA v němčině. pokuta teprve bude, když se nezdaří odvolání, vyčíslí se to, co neodfiltruje rapidshare jako nelegální obsah.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mozna by pomohlo, kdyby kazdy, kdo si chtel neco poridit od Sony BMG nic nekupoval a za kazde album, ktere si chtel koupit, poslal te pani 1$ na tu pokutu... az by se seslo  1,92 M $, tak by jim treba doslo o kolik Sony diky RIAA prislo. A podobne to resit v jinych pripadech... oni by si pak rychle rozmysleli takovehle monstr procesy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takhle by museli skrouhnout všechny obdobné servery, kterých jsou dnes na internetu stovky. A jak chtějí zlikvidovat ty ruské, tam na nějaké "autorské právo" kašlou úplně, jak chtějí likvidovat domény v Africe nebo Číně... To je boj s větrnými mlýny. Důmyslný rytíř Don Quiote de la Mancha měl větší šanci než RIAA a podobní paraziti. Tohle nemůžou nikdy vyhrát, jakkoliv si myslí, že jsou v právu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

xspiky: No ona oba systemy maji svoje chybicky. V tom americkem je to to, ze vlastne nemotivuje toho zlocince chovat se slusneji pote co uz neco provedl. On uz totiz nema co stratit. Podobne zhovadilosti jsou ale i u nas kdy napriklad po zavedeni trestnosti drzeni d.porna se sadistickym uchylum "vyplati" znasilnit dite protoze za odreagovani na obrazcich je taky trest (mnohdy i stejny). Dalsi veci je neadekvatnost vyse trestu, kdy za vrazdu dostane zlocinec 10 let a po casti trestu za "dobre chovani" muze zadat o propusteni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mate nekdo informace jak dlouho ty soubory sdilela a na jak rychle lince? Ta vyse pokuty by se pak dala zcela jednodude napadnout a ten "znalec" pokud mozno znemoznit...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To aannemer:
Jenže tady vůbec nejde o nějaké, byť velice pofidérní právo, ale pouze a jedině pro prachy pro hordu nenažraných právnických hyen! Kolik asi z těch vysouzených peněz, pokud vůbec bude něco vysouzeno, uvidí ,,poškození" autoři a interpreti? Vsaď boty, že ani dolar!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

earth: ani na pikosekundu jsem si nepomyslel, že by skuteční autoři měli dostat jediný cent z té pokuty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me na techle srandach jen fascinuje to, ze proc mam ja jako ten kdo stahuje resit zda ten co to na web dal nekomu zaplatil, ma licenci, ...

tohle prece neni muj problem, ale vlastne jeho a po nem by meli jit, kdyz uz vubec

nakonec se uvidi, je nejak podezrely to ze nikdo neresi rapidshare, ...
driv bych to videl tak ze skrbli logi a za par let se uvidi, protoze tyhle sluzby jsou pro hodne lidi zdrojem fulmu, hudby, nelegalniho software

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

drk22: krasny priklad zakona, ktery je mozna myslen dobre (detske porno a zneuzivani deti je hnus), ale da se pekne zneuzit.

Kolik lidi uz melo nekdy v pocitaci nejaky soubor, ktery tam nechteli? Napriklad nejaky virus, cerva, a podobne? Dostat do pocitace laika nejaky soubor proti jeho vuli je vcelku jednoduche. Udat ho nasledne na policii je take dosti jednoduche...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To aannemer:
Potom je tedy zbytečné, aby byla nějaká pokuta udělena a troufám si tvrdit, že je naprosto zbytečný i ten soud!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.