Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Soud nařídil Intelu uhradit $2,2 miliardy za porušení patentů VLSI

Nechápu (ironie) :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tiez si myslim. Chudak stary dobry poctivy Intel (ironia na druhu :-).

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

A pak že neexistuje perpetum mobile v porušování všeho co žádná seriózní společnost neporušuje. Jen Intel :(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Plánujeme se odvolat a jsme si jistí, že zvítězíme"

Tenhle trapnej TV trope rozsirili americke filmy, a ted ho pouzivaji vsichni pravnici kteri prohrali. "uaaa", zarvalo trilete dite a hodilo sve hracky o stenu, "pujdu na nejvyssi soud a tam se mi dostane spravedlnosti!"

.... hovno. Vyssi soudy nejsou proto, aby se zabyvali kazdym blbcem, kteremu se nelibi ze prohral. To by se defacto resil kazdy spor dvakrat. Nejdriv je treba prokazat, ze "vyssi soud" ma dostatecnej duvod se pripadem opet zabyvat. "nelibi se mi vysledek" se nepocita mezi dostatecne duvody. Hodne stesti...

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

je to proste take "donaldovo-trumpovske"

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Takhle to ale funguje a nejen v US ale i u nás. soud rozhodne, nesouhlasíš odvoláš se na vyšší instanci, když se ti to nelíbí odvoláš se výše až dojdeš k nejvyššímu soudu a i tam se můžeš odvolat k evropskému soudu, pokud jde o něco kde není možnost odvolání - například když to řeší samosoudce a nevyžádáš si nařízení řízení - tak ten rozsudek pořád můžeš žalovat, ale vždy je snazší mít možnost se odvolat.

Je to normální proces, v dané věci rozhoduje jeden člověk a odvoláním se dožaduješ pohledu dalšího člověka, který na to může mít jiný názor

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, o jake "patenty" jde, ma Intel slusne sance. I kdyz delal poradne prasarny, tak patentove trolly mam v rad jeste min.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

at to dopadne jakkoli, tak pravnici obou stran vyhraji....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Se divim, že radši nezaplatěj Bidena, aby prosadil reformu patentového systému, tak aby bylo snažší zneplatnit patenty, které se zneužívají pro trolování.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.