Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Test: Sapphire Radeon R9 270X TOXIC - dokončení

Ještě jsem neměl kafe, ale navzdory bronzové sošce v textu vidím stříbrné ocenění. Detail :)
Jinak jako vždy děkuji za recenzi :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

fixed, díky

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Zaujímavé ako rozdielne vyšli recenzie na 2 konkurenčných weboch. Otázka je ktorá je pravdivá. Iná karta dávala na 1500ot. 75 stupňov, čož teda nieje extra sláva, naviac pri automatickej regulácii už karta tichá určite nebola, točila aj na 2300ot. Pretaktovanie bolo slušné ale v tom prípade sa už prevádzkové vlastnosti za dobré považovať nedali... Nemienim tým nič zlé proti tomuto Radeonu všeobecne, ale konkrétnej karte.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

já mám jednu zásadu: nečtu cizí recenze (a rozhodně ne, dokud nemám hotovou vlastní).

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Nechcem byť hnusný ale pointu toho príspevku som nepochopil. Karta nieje chladná, je hlučná, po pretaktovaní hluk aj spotreba viac ako je zdravé, dĺžka 33cm... no ja jaksi nevidím ani jednu výhodu... Príklad- Asus by si ocenenie zaslúžil.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já se v těch grafech začínám orientovat čím dál tím méně.
V kapitole 5. Unigine Valley je rozdíl u R9 270X v taktu pamětí? (6,0 vs 6,4GHz?) výsledek FPS u basic (1280x720) není vůbec vidět, páč je schovaný za bannerem Jobs.cz, moje rozl. 1680x1050 snad není zas tak málo.
V kapitole 8. overclocking jsem nepochopil ty grafy, je u nich špatně popisek? Nebo jak z něj ám vyčíst rozdíl od stock verze a přetaktované? Jsou tam dva grafy s naprosto stejným nastavením i stejnými takty a každý má jiné FPS.

Neberte to jako kritiku, jen bych se v tom rád vyznal.
Díky

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

A chápu dobře, že u těch "NEW" her v testu jsou jen 280x a 270x proto, že u nich nemáte natestovány jiné karty? (to jen tak pro ujištění).
U Unigine testů je těch karet hodně, to chápu, ale v tom grafu se dá špatně rozlišovat jednotlivé výsledky od karet, ke kterým patří, tím že mají všecky stejnou vzdálenost od sebe, jde blbě poznat, ke které kartě patří, Vám to tak nepřijde?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.