Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k „Timesy“ budou od června zpoplatněné

Článek z 11:10 a 11:22 již hlasování ukončeno? Sice jasně vítěží jediný názor, ale i tak...?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trošku starší anketka ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ta anketa byla vydána ke článku, na nějž se zpráva odkazuje. Ano, nyní je už uzavřena a k článku je přilepena jen pro informaci. Bylo by lepší ji jen típnout jako screenshot a přidat do zprávy jako obrázek? Já si myslím, že je právě efektivnější již uzavřenou anketu takto znovu jen zobrazit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Za poplatek? Tak prostě budu číst něco jinýho...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Někteří ofčani si budou na ty lži ještě přispívat.-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Placený model může fungovat, pokud nabídne něco, co ostatní nemají, například hires obrázky, videa ke stažení, jinde nedostupné informace, statistiky, analýzy atd. Pokud budou chtít platit za běžné zpravodajství tak pohoří.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

podle me je to blbost, taky si doma platim za to, ze mam televizi a jeste si nepriplacim zvlast za to, ze se koukam na zpravy, uz jednou platim za internet jako takovy (i kdyz pouze memu providerovi), tak preci jeste nebudu platit za zpravy... Mozna, jestli se zacne vyvyjet tento model a budou vsechny zpravy na netu placene, tak se treba lidi zacnou vracet k televizim, kde budou mit zpravy "zadarmo":-).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, já jsme pro, aby provideři platili i něco nám, že od nich kupujete konektivitu, abyste nás mohli číst! ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

:-) urcite souhlasim, abyste nepsali uplne "zadarmo":-). Proste bylo by to neco jako kdyz clovek kupuje nejake zalohovaci medium, nebo pevny disk, taky uz je "v cene" autorsky poplatek, kde se automaticky pocita s tim, ze clovek je pirat....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nojo, ale to si pak zakládáme na další OSA ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nedívám se na zprávy co mám zadarmo a na ty placené jim kašlu určitě. Nevím co může být tak zajímavého abych za to musel platit ?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

a ty to nevies ze Times-y su veduca propaganda? Podla tych novin vies predpovedat aj buducnost na par mesiacov dopredu. alebo aspon minimalne kde a kedy bude dalsia vojna pripadne 'necakany' krach na burze...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nějak nechápu, proč by měl někdo být ochoten platit za něco, co má jinde zadarmo.. (resp. platí jinde jiným způsobem) Kdy některým lidem dojde, že si prachy do hrobu nevezmou?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Osobne bych byl ochotny platit za skutecne nezavisle a objektivni zpravodajstvi pomerne slusnou sumu, pokud by nejake existovalo. Jelikoz nejsem schopny cist zpravodajstvi v anglictine, jsem limitovan cestinou a v CR zadne takove zpravodajstvi neexistuje.
Obavam se, ze to nebude ani pripad techto diskutovanych medii, ale pokud by byl, vubec bych se nedivil, kdyby za to lidi byli ochotni platit.
Obecne si myslim je obrovsky problem, ze vetsina zprav je "virtualni realita", ktera nema s realnym svetem az tak moc spolecneho. Pokud si ctu zpravy napriklad na Seznamu (Novinky.cz), tak se jedna defacto o bulvar bez valne informacni hodnoty. Paradoxne tak clovek ziska mnohem vetsi informovanost z "blogu", nez z nejvetsich oficialnich informacnich portalu.
Obcas se jen tak z legrace podivam na TV na zpravy, tak 1x za mesic az dva. Pulka me neskutecne rozcili, protoze to jsou lzi, a druha pulka me neskutecne rozcili, protoze to jsou "technicke nesmysly". Verejnopravni TV zvesela dohnala TV Nova a nemaji si co vycitat.
Co bych dal za seriozni webovou zpravodajskou sluzbu :-)) Par set korun mesicne urcite....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Spoustu let kupuju papírový Týden. A nejvyšší spokojenost. Denní zprávy mě nezajímají, protože "nic se nejí tak horké, jak se uvaří" a v denním zpravodajství často chybí zpětná vazba na starší události. Navíc ho můžu číst po cestě do práce, nikdy se nevybije, měsíčně se vejdu do dvou stovek a v hlavě mám jen opravdu důležité věci ;-).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No konecne !!!
Uz nechal tech blbych kecu a vyhruzek a udelal, co udelat chtel.

ted se ukaze, jak jsou lide ochotni platit a zda bude vynos vetsi, nez reklama.

Sranda je, ze kazdy tisteny dennik priznava, ze jim z reklamy notny dil urval internet a ze je to cim dal horsi ... tak nevim jak pocital, snad spravne, ted si to muze overit praxi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.