Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Torrent s novým TP protokolem vyvolal bouřlivé debaty

Hm, dle mých zkušeností je uTorrent 2 výrazně povolnější k uploadu a seedu, což byl v mém případě jeden z důvodů upgradu. Pokud daní za to je vyšší preference uTorrent 2 klientů, tak bych řekl, že je to akceptovatelné - protože ti se dřív "nasosají" a buď seedují (a to vyšší rychlostí, než 1.8), nebo (bohužel častěji) si sbalí svá fidlátka a pustí k prameni i ostatní klienty.

(Každopádně obecně rychlosti a priority u torrentu jsem moc nepochopil - často se mi stává, že jsem buď jediný seed nebo jeden z mála, linku mám volnou, firewall dobře nastavený, peerů ve frontě pár je a nikdo nesaje, nebo saje jenom pár kB/s.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, někdy by se člověk rozdal, a nikdo nechce :) Možná ti ostatní peeři mají mezi sebou čilejší provoz (a preferuje se to před taháním od seedů), anebo jsou to všechno megalomani, kteří tahají milión věcí najednou, a tak tu jednu konkrétní věc co seeduješ stahuje nějaká miniaturní connection z mnoha

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bláhově jsem ho taky stáhl a je to hrůza. To co se předtím stahovalo dva dny trvalo 2-3x dýl, jelo to tak 70KB/s (upload okolo 100), za pár dnů jsem měl ratio na 2 a utorrent ho tak udržoval až do stažení celýho torrentu.
S 1.8 jsem neměl problém stahovat 500-1200KB/s u nových torrentů, 2.0 to hrozně brzdí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, takže v podstatě souhlasíš se mnou, jenomže bereš vyšší upload jako negativum, ne pozitivum. :-) Já jsem si při používání 1.8 připadal dost nesolidní, všude ratio 0.005 a týden čekání než to vyleze aspoň na 1.0.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

najlepsi je bitlord 1.1 slape ziadne prkotiny ziadne spomaloania ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no, na väčšine privátkach je banned :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

...a žiadne sťahovanie...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nieco je zhnile vo verzii 2.0, po nejakej dobe stahovania (zopar hodin) zatuhne cely pocitac. Musel som sa vratit ku osvedcenej 1.8.5, ten netuhne. Zaujimave...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.