Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zmizelo vám v Chrome tlačítko na překlad obsahu? Poradíme, co s tím…

Jak se da Googlu nahlasit bug? Me totiz Google zablokoval na Google Play, nevidim k tomu duvod, tak bych to Googlu nahlasil jako bug, ale Google nelze nijak kontaktovat. Takze to vypada, ze mam smolika.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zavolej na 1188, oni už budou vědět ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Návrhy na překlady jsou jedna z prvních věcí, co u Chromu vypínám. Vedle toho taky nastavuju, aby se při každém požadavku na stažení zeptal, kam to má dávat. A pak ještě pár drobností, ale zrovna tahle automatická překladina mi dost pije krev. Takže to, že to teď přestalo chodit, bych osobně považoval za plus :).

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Dobře, jestli se ještě někdy ten bug vrátí, použiju nadpis: „Zmizelo vám v Chrome tlačítko na překlad obsahu? Bouchněte šampaňské“ :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

ten bug se jmenuje Chrome ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Automaticky je to samozřejmě nešťastné ale zrovna včera sem ten čudlík hledal protože stránka byla nějakým asijským písmem a usoudil jsem, že tomu ani Google nerozumí a proto tam není :-D a ejhle.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas... kdyby to bylo tlacitko, tak mi to nevadi, at si klidne je. Jenomze v defaultnim stavu to neni tlacitko ale vyskakovaci okno, coz teda nesmirne nasira... vzhledem k tomu ze Chrome ma vlastni UI team, tak je to docela tezkej fail. Dalsi nasiraci vec - kdyz neco stahnete, tak se vam dolu objevi lista, ktera tam zustane nez ji zavrete, misto aby po chvili zmizela. By me zajimalo, co asi dela ten googlacky UI team, 8h denne honi na pornhubu ? nebo si kresli navrhy UI ve Windows malovani a ty pak hodi kamsi do cerne diry ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je zvláštní, mně se zobrazovalo jen tlačítko, vyskakovací okno jsem neviděl, ani nepamatuju.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tlačítko jsem využívala, protože v různých chovatelských a diy návodech úplně všemu dobře nerozumím. Ale nechybí mi. Dám pravou myš a volbu "přeložit do jazyka čeština".

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mám lepší věc na překlady z angličtiny: https://www.duolingo.com , fakt masakr, pochopil jsem věci, které mi učitelka nikdy nebyla schopna vysvětlit. A kdykoliv mám čas tak se učím :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Járo, tak nějak se dě předpokládát, že většina lidí s nějakou odborností si angličtinu přečte live a nepotřebuje k tomu veselý translátor (i když se dost zlepšil, vo tom žádná). ;-) Nicméně když člověk šmejdí na stránkách kupř. v Čínštině nebo Japonštině, tak se strojový překlad docela hodí a to i v případě, že člověk má nějaké (neúplné) znalosti toho jazyka (nicméně do CZ bývá hodně veselý, nejlépe číst v angličtině, kde to funguje obstojně).

Ale jinak jo, Duolingo je solidní výuková platforma.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A jak ti to jde v Duoguru? :p

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.