Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k V Izraeli je anonymita na internetu základním lidským právem

Záleží ovšem, jestli ste v Izraeli žid, nebo Arab, připadně něco jineho.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to uplne jedno, pravdepodobne ma Mossad u davno technologiu na sledovanie osob a ich cinov na nete v sirokom rozsahu....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dalsi vec je, kdyby nekdo zacal treba pravdivymi argumenty zpochybnovat rozsah holokaustu, anebo upozornovat na svinstva, co Izraelci delaji (delali) na Palestincich.
Myslim, ze to by pravo na anonymitu utnulo velmi rychle...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To by mě zajimalo jaké by to ty "pravdivé argumenty" měly být? To jako že těch 6m lidí uneslo ufo?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, u holocaustu se posouvaji miliony, ale puvodni udaje z nemeckyh urednich knih jsou pravdive, precetl jsem si par studii a zmeny cisel v historii a skutecne je s nema manipulovano, i kdyz nechapu proc, nikdo jim jiz zdane odskodneni neda ... a to ze mrtvych zidu byly miliony vi kazdy, stejne jako ze byli perzekuovani ... tedy pak nechapu, proc se to snazi nekdo podkopat tim, ze pridava par dalsich milionu ... mozna to chce nekdo zneverohodnit a tim casem poprit ... nevim, ale nic nevypada blbeji, nez zfalsovane udaje

Co se tyce palestincu, ti neexistuji, potazmo puvodni obyvatele plastiny (mimochodem pohani) byly vyvrazdeny arabskymy kmeny diky nove vire zvane islam & mohamed.

Cela ta zalezitost je fraska, "palestinci" filmuji sci-fi, ktere se pak vydava za zpravy ... to je vrchol, doporucuji si najit video palywood ;-(
Jinak palestinici byly vymysleni, aby to nevypadalo, ze cely arabsky svet stoji proti Izraeli ... a jestli se mam priklonit k civilizovanym izraelcum, nebo islamu, coz je totalitni terosristicka ideologoe, zadny mirumylovny islam neexistuje rika to jasne: Jen verici islamu ma pravo pozivat vysad, vsichni ostatni jsou meneceni lidi, jsme pro ne prasata a lide, kteri nemaji zadne prava, mame tak leda pravo byt trpeni a zabijeni za porusovani jejich zakonu a hanobeni mohameda.
Takovy narod(muslimove) u me nenajde slitovani ani pochopeni. Kazdy kdo mi rekne, ze jsem podclovek zaslouzi trest smrti bez slitovaji. Jesli araby/muslimy nekdo splynuje s celou jejich presudo virou, ja tomu cloveku jen zatleskam, ja se nepasoval do jejich nepratel, to oni mi rekli, ze jsou mi nepratele ... tak co cekaji? ze nad nima budu mit slitovani ? .. proc, kdyby me nechali byt, ja proti nim nic mit nebudu ... a kdyz me nechaji byt, at si versi treba v posvatnou jesterku.

Ale nechapu jednu vec, skoro vsechny zvracene idelogie maji neco proti Zidum ... proc? Vzdyt je to civilizovany narod, ktery je pro svet prinosem.
Mimochodem islam stal na strane Hitlera, to je taky clovek, se kterym nemam slitovani a z nikym, kdo jeho zvracenou ideologii zdili ... tihle lide nacizmus dodnes oslavuji ... ne nebudu je mit rad.

Taky nechapu lidi, proc porad napadaji Izrael, az je budem mit v CR, tak pochopime, az nas budou zabijet za nase nazory, tak pochopime, pochopime cim si prochazi Holansko, Svedsko, Angle a dalsi. ... mozna pak budem zadat azyl v Rusku

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Taky nechapu lidi co porad napadaji Izrael, az je budem mit (muslimy v dostatecnem poctu) v CR, tak pochopime, az nas budou zabijet za nase nazory, tak pochopime, pochopime cim si prochazi Holansko, Svedsko, Angle a dalsi. ... mozna pak budem zadat azyl v Rusku

Doporucuji dokument ja muslim, co kazou ty zvirata v CR aby uz konecne nekdo otevrel oci. Hitlerovi se taky kazdy smal ... a jak to dopadlo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V Rusku je ale veľa moslimov, tam by si to teda "vyhral".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"az je budem mit (muslimy v dostatecnem poctu) v CR, tak pochopime"
ne nepochopime, nebo jsme snad pochopily uz dostatecny pocet ciganu (ne romu, to je urazi), ano jedine tim ze jsou to statem chraneni mazlicci a beda kdyz se chce clovek proti nim branit, tak to je z nej ihned rasista.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tim by ovšem dotyčný zautočil na fundamentalni zaklady a smysl existence státu Izrael, to je něco podobného, jako tady kritizovat stádovitou demokratůru, to se taky trestá doživotím.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hele fášo, tebe si pamatuju, vždycky tady píšeš podobné bludy ve stylu "všichni jsou kreténi a ty jsi vyvolený". Bež se vycpat, nejsi nic víc než elitář. A co se týče této kauzy, je rozhodně fajn jak dopadla. Myslím že tenhle článek se týkal sovbody na internetu a ne budování osad na palestinských územích a pod, jenže to tzv. "haters" jako ty nedokáží pochopit, jsi fixován (orálně nebo análně, viz "trauma z dětství" viz Freud) už jen na ten výraz "Izrael" takže musíš vždycky spustit tu svou. Zkus si místo toho představit nějakou jinou zemi, pak třeba budeš mluvit k tématu

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ve Freudovi mas trochu hokej, jeho zavery jsou ve velke mire prekonany, ale to by sis musel přečist nějakou obsahlejsí studii a ne "čerpat" z članků v Blesku a Novinky.cz.Ale pro polovzdělance to stačí.
Osad se to netyka, ale to neni podstatne co děla Izrael za svinstva na okupoaných uzemích už přes 60 let, hlavně že má "svobodu" na netu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No pokud vím tak útočníkem byly okolní, převážně arabské státy s cílem izrael smazat z mapy. To že jim to párkráte "dost nevyšlo" je zase jiná věc. Ono pokud by na tebe ze sousedního území někdo imrwere odpaloval rachejtle, tak by si možná taky dlouho s nějakou okupací neváhal.. Jako v každé válce to ovšem vždy odnesou civilisti. Btw člověk je na této zemi jen malej červ, tvrdit že nějaké území je toho, nebo onoho je dost relativní. Je například historicky doloženo, že před nějakými 2000 lety to území patřilo izraelcům (nikoli arabům), tudíž tam jejich předkové žili o dost déle, nežli arabové, takže čí teda je?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Rekl bych, ze zrovna Arabove tam nikdy nebyli, ale o to nejde.
Svinstva jdou z obou stran, ale bohuzel jakmile obvinis tu nespravnou stranu ze svinstev, tak jsi hned antisemita (palestinci jsou ale take semitsky kmen) a fasista (ovsem v nemecku byl nacismus).

Takze ono to s tou svobodou zas tak zhave neni, kdyz ani nesmis na zaklade nejakych dukazu zpochybnovat a ani ukazovat na lumparny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

PŘÁTELÉ VAŽTE SVOJE SLOVA, ABY SI TU NĚKDO NEZADĚLAL NA PRVNÍ BANÁN!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nevim, taky jsem pro anonymitu na internetu ....... ale zase si predstavte, kdyby se na vsech reklamnich iportalech objevila anti reklama na cdr (diit) ...... to uz by asi spravne nebylo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Vsimli ste si?
"a neexistuje legislativa, která by nařizovala odhalení totožnosti anonymního přispěvatele"

Ma to byt vycitka k vlade Izraela a navrh, aby podobnu legislativu zaviedol?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No asi tak. tajné služby to nepotřebují, ty si to zjistí bez povolení "ve vyšším zájmu". A soukromníkům po tom nic není resp. s tím musejí počítat. Ostatně na vrata vám taky může kdokoli "anonymně" napsat "seš vůl" a vy si to tak maximálně můžete smazat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja by som to vyriesil tak, ze najskor by som nechal sud rozhodnut ci vobec doslo k poruseniu prava dotknutej strany - ta by si tento sud zaplatila a potom az by mal pravo dotycny dat podnek smerom k vysetrovatelom, aby zacali patrat po identite pachatela. Ak by sa podarilo vypatrat identitu, tak by dotknuty mohol pozadovat jednak naklady na sud + odskodnenie v dalsom sude.

Urcite by som vsak nesuhlasil s tym, aby ISP mali povinnost uschovavat udaje o aktivite svojich uzivatelov a na poziadanie ich spristupnovat represivnym zlozkam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.