Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Všechno, co jste kdy chtěli vědět o GeForce GTX 580, ale báli jste se zeptat

To GF110-375-A1 na fotke vyzera byt fake z photoshopu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

proč? :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

protoze ta pismenka jsou ocividne pod jinym uhlem nez zbytek toho textu .. ale to muze byt taky chyba potisku toho plechu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

+1 :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já bych řek, že je to tim že jsou umíslně zkosený. Nemaj bejt úplně rovně. Vypadá to víc "cool". Ale třeba to fakt PS je.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mně spíš přijde, že poslední rok dva lidi nemají sebemenší problém uvěřit evidentně namalovaným výsledkům z benchmarků, které se objevily týdny předtím, než vůbec výrobce finalizoval specifikace karet a dodal výrobcům BIOSy, ale ve fotkách karet, které se dostanou ven pár dní před vydáním, hledají photoshop :-)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

hej konecne s tebou souhlasim

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tak hned na prvním fotu se potvrdila na dnešní dobu konektorová ubohost ala GTX480, cena u nás přes 13tisíc hmmm, tohle na NV comeback nevypadá

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jinak pozor, aby vám taky do redakce nepřišla nějaká obálka s domáháním se za nějaký "patent na slogan". Že se nesmí upéct svěrák ani zeď už víme, nově nenažrané výpalnické organizace chtějí duátky (nikoliv desátek ale dvojnásobek) i za koláž. Tak snad si nějaký příživník nepustí špionalizovaný izraelský software i nad diitem... ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

a po tobě někdo chce "výpalné" za "DTS"? :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Čekám obsílku každým dnem :-)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

proč izraelský? Protože jsi vygumuvaný antisemita?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

proč vygumovaný antisemita, protože jsi vygumovaný semita? http://hn.ihned.cz/c1-45329910-isifa-tresta-firmy-za-zneuziti-svych-fotek

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Isifa není Izraelská firma. Vymáhají to Češi, jen software, který ty fotky vyhledává pro ně udělala izraelská firma. Takže zůstáváš vygumovaný antisemita nadále, měl bys totiž správně za to nesnášet čechy

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Poradne si precti co psal, psal izraelskej soft, tak kdo je tady vygumovanej.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nerozumíme si, nejdříve mi vadil samotný fakt, že tady někdo ve vysměvačném tónu zdůrazňuje nějaký národ (jakýkoliv). Přestože se mi ten soft taky nelíbí, takto to psát je neetické, software totiž netvoří národy, ale firmy a jednotlivci. Vzhledem k tomu, že jsem byl pak nařčen ze semitismu, tak jsem nejspíše uhodil hřebíček na hlavičku. DTSmaniac pak poslal odkaz na článek, který ukazuje na docela ošklivé praktiky Isify s kterými zase nemá žádný národ nic společného, tak to bylo třeba uvést na pravou míru

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud by napsal ze ten soft je madarskej, nebo nemeckej tak sem presvedcenej ze to nikomu vadit nebude, ale ze napsal ze je izraelskej tak to na nekoho pusobi jako cervenej hadr.Zajimavy ze pokud se pise ze Hydra je produkt izraelske firmy Lucid tak to neni neeteticke.Na tu "etiku" aby clovek mel vlastniho pravnika, kterej ho upozorni co z huby vypustit jeste muze a u ceho je lepsi hubu drzet.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ten červený hadr jsem chtěl taky použít, díky :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nařčen? :-D Já reagoval přesně v tvém stylu. Vlastně ani nevím, co je to semitismus.Spíš jsem uhodil hřebíček na hlavičku já - kdybych napsal třeba ruský, tak bys mě obvinil z čeho, prosím tě? Z antikapitalismu? :-))) Nemůžu za to, že používají takový software a ještě se tím chlubí (abys zase neříkal, žes něco nevěděl, na, tady na stříbrném podnose: http://www.isifa.com/news.php#6.8.2010). Napiš jim taky, že jsou neetičtí, buď tak laskav.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

já jsem se někde na něco vymlouval? A kdepak?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jen tak mimochodem - co je prosim spatneho na tom, ze nekdo vymaha sva prava? Nechapu. Ja naprosto rozumim tomu, ze pokud nekdo vyfoti fotku, proda ji ke komercnim ucelum a jiny ji pouzije ke komercnim ucelum, tedy aby pomoci teto fotky vydelal penize, je pomerne fer za to zaplatit, a nejedna se o zadne zavratne castky.
Kdyz dam priklad kampane, kterou jsme delali pro jednu - pravda, rakouskou, tam je evidentne jinaci pravni povedomi - firmu. Bylo potreba vytvorit letak, na kterem byly potreba fotky, a to jedna fotka konkretniho hotelu a jedna fotka jakehosi dortu.
Pokud bychom meli jet kamsi 200km, fotit hotel, koupit dort a vyfotit ho, jiste by to stalo nemale penize. Proto jsme proste pouzili sluzbu agentury, ktera prodava takoveto fotky, zaplatili jsme par korun, a bylo vse ke vseobecne spokojenosti.
Btw, koncovy zakaznik samozrejme pozadoval DOLOZIT, ze vsechny materialy jsou pouzity v souladu se zakonem.
To, ze si nekdo necha udelat www stranky od profi firmy a nenecha si legalnost vsech materialu dolozit, je trosku i jeho "hlöupost", samozrejme na prvnim miste je zde absolutni neprofesionalita tvurcu toho webu, kteri by proboha meli znat zakony a ridit se jima...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sice už je to silně OT, ale v zásadě mám problém s podobnými praktikami. Za chvíli si nebudeš smět ani zpívat nebo malovat. Chápu, že někdo se focením živí. Většina zpravodajských webů ani neuvádí zdroj a přesto fotky publikují a mají profit (z reklamy). Na PN nevím jestli se to má nazývat komerční účely, i kdyby tomu tak bylo, tak žalovat je za http://smile29.eu/index.html mi přijde jako příživnictví. Asi něco jako když OSA vymáhala za dětský koncert lidových písní...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Podle mne z principu, pokud nejaka firma ma firemni web, ma ho ke komercnim ucelum. Predpokladam, ze drtiva vetsina firem ma web proto, aby nejakym zpusobem pomohl te firme docilit vyssiho zisku.
Pokud tedy prijmeme tuto myslenku, potom je jasne, ze kazda cast toho webu muze slouzit k tomuto ucelu. Kazda jednotliva fotka, kazdy jednotlivy text, ci kazde jednotlive audio/video umistene na tomto webu ma slouzit ke zvyseni zisku dane firmy.
Potom se neda argumentovat, ze tato fotka je "zanedbatelna", proste neni, je soucasti celku, ktery ma prinest zisk a PRAVE PROTO TAM JE. Kdyby ta fotka nebyla vubec dulezita, byla zcela irelevantni, potom by na tom webu nejspis ani nebyla. Ja pokud budu prodavat rohliky si take na web nejspis nedam fotku krematoria. Jaksi k tomu nemam duvod, naopak si tam asi dam nejake fotky peciva, zcela logicky. Pokud tedy nekdo si vystavi na web fotku napriklad nejake osoby, potom VI PROC to dela...
A tim se znovu dostavam na muj minuly prispevek. SAMOZREJME nikomu neni zakazano, aby si takovou fotku poridil sam. Ale mnohdy to neni mozne, ci by to bylo velmi nakladne a proto se pouzije komercni fotografie, nakoupena od komercniho dodavatele. Samozrejme, pokud bude existovat dodavatel nekomercni, at si tu fotku poridi tam, neni v tom prece nejmensi problem.
A pokud nekdo bude argumentovat, ze nikdo o nic neprisel, ze se fotka jen zkopirovala - ten fotograf, ktery fotku fotil, s tim mel urcite naklady. Pokud mu to pak vsichni ukradnou, tak se mu tyto naklady nezaplati. Ano, muze jit hazet lopatou misto foceni, ale to se zase tocime v otazce, zda je spravne, aby sli vsichni hazet lopatou jen proto, ze lide nerozumi tomu, ze za komercni veci se proste plati.
Pokrok lidstva nastav v okamziku, kdy se lide "domluvili", ze plati urcita pravidla a ze vlastnictvi je "nedotknutelne". Vsechny spolecnosti, kde toto neplati, jdou drive ci pozdeji do kytek. Viz komunismus. Dokud musel kazdy jedinec za sva prava bojovat kyjem, lidstvo se prilis neposunulo. A kdo toto nevidi, je podle mne velmi omezeny hlupak...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mno o žalobě za http://smile29.eu/index.html nic nevím, tak se k tomu nebudu vyjadřovat.
Pokud je nějaká firma obeslaná takovouto výzvou, pak bych považoval za adekvátní reakci kontaktovat dodavate presentace s požadavkem na okamžité doložení ošetření autorských práv ke sporným materiálům (nebo rovnou ke všem) a u nepokrytých fotografií bych neprodleně navštívil příslušný eShop a fotku za pár korun zakoupil resp. práva pro použití k presentaci. Na vyděračské praktiky nepřistupuvat. Pokud něco užíváte v dobré víře bude pak velice těžko prokazatelný úmysl poškodit autora nebo správce autorských práv. To mi přijde jako odpovídající náprava bezprávního stavu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ještě jedno OT : sice podobné vyděračské organizace vůbec nemusím, ale srovnávat konkrétní fotku, která má svého jednoho konkrétního autora ev. s nějakým správcem autorkých práv a vymahačství OSA za veřejnou produkci lidovek už zavání demagogií. co?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.